PGT Trucking Медиа центар

Последни вести
Индустриски увиди

Речиси една деценија, недостатокот на достапен паркинг за камиони се рангираше како топ 5 проблематика во индустријата од страна на Американскиот институт за истражување на транспортот. Секој возач на камион знае дека после долг ден на пат, последното нешто што сака да го направи е да се борат да најдат безбедно место за паркирање за […]

Камионите со рамно лежиште се витална компонента на синџирот на снабдување во САД. PGT Trucking ги разгледува основите за работа во транспорт со рамно лежиште.

Следете ги овие пет совети кои ќе ви помогнат да го претворите вашето стажирање во понуда за работа. Дознајте повеќе за кариера преку PGT Trucking Програма за практикантска работа.

PGT Trucking е Future of Flatbed ® програмата опфаќа корпоративни иницијативи кои се фокусираат на развивање иновативни решенија за испорака за нашите клиенти додека ги исполнуваат целите за одржливост на животната средина и го подобруваат начинот на живот на возачот и вработените.
PGT е #FutureOfFlatbed.