КОРЕНИ ВО КВАЛИТЕТ.
ВОДЕНИ ОД ИНОВАЦИЈАТА.

Транспортни иновации Експертиза за рамно лежиште Посветеност на безбедноста

PGT Trucking : Еден од најдобрите флоти за 2023 година за возење®

PGT е прогласен за најдобра флота за возење за 2023 година, со што се препознаваат напорите на PGT да обезбеди извонредна работна средина за возачите на камиони.
Последни вести

Секој искусен возач на камион знае дека има една важна придобивка што се издвојува од останатите - нивната плата. Повеќето камионски компании нудат плата за километражата, обесштетувајќи им на возачите

Транспортни решенија

PGT може да ги задоволи вашите потреби за испорака. Преку нашата огромна мрежа и разновидните понуди на услуги, ние сме опремени безбедно и ефикасно да транспортираме која било стока. Вложуваме во имплементирање на напредни стратегии за да го зголемиме нашиот капацитет, да ги намалиме емисиите на јаглерод и да создадеме поекономични цени на товарот.

ИСПОРАЧУВАМЕ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

PGT има повеќе од 41 година искуство во транспортот со рамен кревет, а нашите клиенти веруваат во нашата безбедна и сигурна услуга. Со пристапот заснован на податоци на PGT и неспоредливите стандарди за безбедност и сигурност, гарантираме дека вашата пратка ќе пристигне безбедно и на време.

Дознајте повеќе за нашите услуги за рамно лежиште

SOUTHERN PINES TRUCKING

Нашиот партнер, Southern Pines Trucking , обезбедува стручна услуга за влечење HAZMAT и криогени материјали. Нашиот фокус на градење односи ни помага да ги разбереме вашите потреби за транспорт. Можете да сметате на Southern Pines Trucking за безбедно ракување со секоја криогена пратка.

Дознајте повеќе за нашите услуги HAZMAT и криогени танкери

SOUTHERN PINES TRUCKING

Нашиот партнер, Southern Pines Trucking , обезбедува специјализиран превоз за превземање на преголем/преголем товар. Со нашиот обемен инвентар на опрема и искусни логистички професионалци, обезбедуваме безбедни и ефикасни транспортни услуги за голем товар.

Дознајте повеќе за нашите специјализирани услуги

БЕЗБЕДНОСТ И ПЕРФОРМАНСИИ

PGT има посветен тим за ресурси за управување со потребите за товар на вашиот проект. Ние нудиме приспособени решенија за испорака за безбедно транспортирање на вашата стока, а со нашето знаење, искуство и специјализирана опрема, PGT ќе се справи со вашите транспортни потреби, овозможувајќи ви да се фокусирате на проектот.

Дознајте повеќе за нашиот проект за управување со карго

Иднината на Flatbed®

PGT Trucking е Future of Flatbed Програмата опфаќа корпоративни иницијативи кои се фокусираат на развивање иновативни решенија за испорака за нашите клиенти, истовремено исполнувајќи ги целите за одржливост на животната средина и подобрување на начинот на живот на возачот и вработените.

Дознајте повеќе за одржливиот транспорт

Гордите професионалци

Можности за возачот

PGT нуди широк спектар на можности за возачот, а нашиот фокус на градење и одржување на лични односи ќе ви даде чувство ориентирана кон семејството што го барате. Ние обезбедуваме обука, поддршка и ресурси што ви се потребни за да бидете успешни. PGT го поттикнува вашиот развој како возач за да можете да имате долга и просперитетна кариера во транспортот. Придружете се на нашиот тим денес!

Корпоративни кариери

PGT обезбедува предизвикувачка и наградувачка кариера за нашиот корпоративен персонал. Го охрабруваме развојот на вработените, и професионално и лично, и нудиме конкурентни плати и бенефиции. Нашиот посветен и мотивиран персонал им служи на нашите клиенти, ги поддржува нашите возачи и одржува PGT да работи непречено.
Последни вести

Секој искусен возач на камион знае дека има една важна придобивка што се издвојува од останатите - нивната плата. Повеќето камионски компании нудат плата за километражата, обесштетувајќи им на возачите