Контактирајте не

Контактирајте со нас

Дали сте заинтересирани да дознаете повеќе? Преку нашата широка мрежа, подружници и филијали, имаме способност и искуство да транспортираме која било стока. Ние сме инвестирани во развивање на напредни, стратешки партнерства за подобро да им служиме на нашите клиенти со способност да го пренесуваат товарот на ефикасен и еколошки начин. Контактирајте со нас денес за да разговараме за тоа како PGT може да ги задоволи вашите потреби за испорака.


КОРПОРАТИВНА КАНЦЕЛАРИЈА

4200 Industrial Boulevard
Аликипа, PA 15001
Телефон: 724.728.3500
Факс: 724.987.1610

ПРОДАЖБА

Контакт: Бил Херши
Телефон: 724.987.1715

РЕГРУТИРАЊЕ

Телефон: 800.837.7748
Е-пошта: recruitinggroup @pgttrucking.com

PGT Примарни локации

PGT регионални локации

Аполо, ПА
Бирмингем, Ал
Бристол, КТ
Кантон, ОХ
Чикаго Хајтс, Ил
Кливленд, ОХ
Крафордсвил, ИН
Детроит, МИ
Источен Ливерпул, ОХ
Елвуд Сити, ПА
Френклин, ПА
Харисбург, ПА
Ноксвил, ТН
Лајпсич, ОХ
Монро, О
Морисвил, ПА
Рокпорт, ИН
Сандаски, ОХ
Јужен Фултон, ТН
Вотербери, КТ
Последни вести