Специјализирани возачи

Сакате да ја подигнете вашата кариера на следното ниво? Размислете за нашиот специјализиран оддел преку нашата подружница, Southern Pines Trucking . Операторите на тешки дестинации имаат можност да транспортираат преголеми или со прекумерна тежина стоки како што се машини за производство на челик, челични материјали, тешка опрема, воздушни производи и многу повеќе. Southern Pines има над 300 парчиња специјализирана опрема за сервисирање на индустријата за челик, нафта и гас, тешки машини, производство на електрична енергија, воздушна и градежен материјал.
Возачите на компанијата за специјализираната дивизија Southern Pines треба да имаат најмалку една година искуство со рамно лежиште (пожелно е искуство со челични производи или преголеми товари).

Друго PGT Trucking Кариери за возачи

Оператори за набавка на закуп

Заинтересирани сте за сопственост на камион, но ви треба помош за да започнете? Придружете се на програмата за купување закуп на PGT за да ги постигнете вашите цели во кариерата.

Возач за рамно лежиште на компанијата

Барате задоволителна и просперитетна кариера во камионите? PGT ќе ви ја даде потребната обука, ресурси и поддршка.

Сопственик-Оператори

Ценете ја вашата независност, но сакате поддршка од голем авиопревозник? Партнерирајте со PGT за да добиете пристап до нашите ресурси, транспортната мрежа и персоналот за поддршка додека сеуште сте свој шеф.

Хазмат и криогенски танкер

Сакате да додадете на вашиот сет на вештини и да пробате нешто ново? Проверете ја нашата криогена дивизија преку Southern Pines Trucking да влече течни гасови и друго.