Возачи за рамно лежиште на компанијата

СТАНЕТЕ ВОЗАЧ ЗА РАМЕН ЛЕК НА PGT КОМПАНИЈА

Кога возите за PGT, вие сте дел од тим од страсни поединци кои се посветени на обезбедување на елитни транспортни услуги со рамен кревет.
Бараме возачи на компанијата кои се тимски ориентирани, безбедни и доверливи. Без разлика на вашето искуство, ние ќе ви ја дадеме обуката и поддршката што ви е потребна за да имате успешна возачка кариера. Нудиме водечки во индустријата процентуални пакети за плаќање и бенефиции и обезбедуваме можности за понатамошен раст и професионален развој.

Ние ќе ги испорачаме нашите клучни вредности за вас:

  • Плати
  • Домашно време
  • Опрема
  • Почит
  • Семејство

ПЛАТА ВО ИНДУСТРИЈАТА

~list-start~До 28% од приходот за транспорт на линија~Плаќање за ориентација и обука~Преодна плата - гарантиран минимум за првите 8 недели!~list-end~

Големи придобивки

~list-start~Медицинско, дентално и осигурување на видот~Плаќање за одмор и годишен одмор~Платена полиса за животно осигурување на компанија (100.000$)~401(k): 100% одговара до 5% од бруто плата~Бонус за задржување на стартување~$5k бонус за упатување за квалификувани ангажирани возачи~Долгорочно инвалидско осигурување~Програма за возачи (возачот мора да има 12 години или повеќе)~Дневнина~Стимулации за безбедност на патот~Програма за менторство~Поддршка за одржување 24/7~листа-крај~

НАЈДОБРА ОПРЕМА

~list-start~Доцни модели на трактори (3 и 4 оски)~Приколки со алуминиумска раширена оска~100% сателитски следена опрема~Камери свртени нанапред~Регулирана брзина со 64 mph~list-end~

Нашите барања

~list-start~Мора да има 21 година~Мора да поседува CDL од класа А~Мора да ги исполнува упатствата за вработување возачи на PGT~list-end~

Дополнителни детали

~list-start~[a href="/Contact#contact-locations"]Над 30 терминални локации низ Соединетите Американски Држави[/a]~Достапни се наменски, регионални, OTR и локални возења~ Обезбедени се ориентација и обука во Блерсвил, PA - до една недела за искусни возачи~list-end~

ПОСВЕТЕНИ ФЛОТИ

PGT Trucking им нуди на професионалните возачи на камиони CDL-A солидна кариера со основа изградена на семејството. Придружете се на PGT како возач на камион за нашите посветени флоти и знајте дека ќе бидете почитувани и поддржани од првиот ден. Нашите добро обучени менаџери на флота се таму за да се погрижат да ја максимизирате вашата заработка и да ја добиете потребната поддршка. Заработете одлично и вратете се дома за да бидете со ВАШЕТО семејство кога ќе станете дел од НАШЕТО.

Дознајте повеќе за нашите посветени флоти:

Станете дел од
иднината на рамно лежиште

Контактирајте не денес за да се придружите на нашиот тим!
Оддел за регрутирање

 

Друго PGT Trucking Кариери за возачи

Оператори за набавка на закуп

Заинтересирани сте за сопственост на камион, но ви треба помош за да започнете? Придружете се на програмата за купување закуп на PGT за да ги постигнете вашите цели во кариерата.

Сопственик-Оператори

Ценете ја вашата независност, но сакате поддршка од голем авиопревозник? Партнерирајте со PGT за да добиете пристап до нашите ресурси, транспортната мрежа и персоналот за поддршка додека сеуште сте свој шеф.

Хазмат и криогенски танкер

Сакате да додадете на вашиот сет на вештини и да пробате нешто ново? Проверете ја нашата криогена дивизија преку Southern Pines Trucking да влече течни гасови и друго.

Специјализирана дивизија

Сакате да ја засилите кариерата и да преземете нови предизвици? Работете во нашиот специјализиран оддел преку Southern Pines Trucking за транспорт на преголеми и со прекумерна тежина стоки.