PGT корпоративни кариери

Станете дел од Future of Flatbed ®

На PGT Trucking , ние веруваме дека луѓето се нашето најдобро богатство. Нашиот персонал се водени, вредни и посветени поединци кои обезбедуваат квалитетна поддршка на нашите возачи и обезбедуваат PGT да продолжи да работи како водечки превозник со рамно лежиште. Ние нудиме конкурентен и сеопфатен пакет за плати и бенефиции и имаме широк спектар на можности да ја пронајдеме кариерата што работи за вас. Придружете се на нашиот тим денес!

Ден во животот 

Барате да станете а PGT Trucking Регрутер за возачи? Добијте краток поглед на денот од животот на PGT возачот регрутер .
Барате да станете а PGT Trucking Инструктор за обука? Добијте краток увид во денот од животот на инструктор за обука за ПГТ.
Барате да станете а PGT Trucking Менаџер на флота? Добијте краток поглед на денот од животот на менаџерот на PGT Fleet .
Барате да станете а PGT Trucking Платен список + ревизор? Добијте краток поглед на еден ден од животот на PGT Payroll+ ревизор .
Барате да станете а PGT Trucking Аналитичар на податоци + развивач на софтвер? Добијте краток поглед на денот од животот на PGT Data Analyst + Software Developer .
Барате да станете а PGT Trucking Менаџер за безбедни операции? Добијте краток поглед на денот во животот на PGT Safe Operations Manager .
Барате да станете а PGT Trucking Специјалист за поддршка на технолошки системи? Добијте краток увид во еден ден од животот на специјалист за поддршка на PGT технологија системи .
PGT е лидер во иновативни транспортни решенија. Нашиот тим од директори, корпоративен персонал и професионални возачи се фокусирани на користење на пристап базиран на податоци за подобрување на нашата ефикасност, намалување на емисиите на CO2 и подобрување на рамнотежата работа/живот. Ако барате брза кариера која користи прогресивна технологија, револуционерна опрема и современи методи, тогаш PGT е местото за вас.
Последни вести

Речиси една деценија, недостатокот на достапен паркинг за камиони се рангираше како топ 5 проблематика во индустријата од страна на Американскиот институт за истражување на транспортот. Секој возач на камион го знае тоа после

Камионите со рамно лежиште се витална компонента на синџирот на снабдување во САД. PGT Trucking ги разгледува основите за работа во транспорт со рамно лежиште.