Сопственик-Оператори

ПАРТНЕР СО PGT TRUCKING КАКО СОПСТВЕНИК-ОПЕРАТОР

Сопствениците-оператори се ценети членови на возниот парк на PGT. Со партнерство со PGT, ќе имате пристап до товарот, ресурсите и поддршката што ви се потребни за да бидете успешни додека ја одржувате вашата независност.

Поддршка

За да ви помогнеме да успеете, имаме посветен застапник на сопственикот-оператор кој ќе ви помогне во корпоративната канцеларија за да можете да се фокусирате на патот. Како дел од семејството на PGT, ќе имате 24/7 поддршка, ќе се квалификувате за нашите безбедносни стимулации, ќе добивате неделни порамнувања и ќе имате пристап до програмите за придобивки на PGT.

Максимизирајте ја ефикасноста

Искористувајќи ја предноста на товарната мрежа на PGT, можете да ја максимизирате вашата ефикасност и да ги постигнете вашите деловни цели. Ви го олеснуваме осигурувањето, ресурсите и дозволите што ви се потребни за да продолжите да работите и ја користиме нашата куповна моќ за да ви заштедиме пари за гориво, одржување и други трошоци.
Приходи од влечење на линија
Доплата за гориво

Плати водечка во индустријата

~list-start~75% од приходот од транспортот на линија~100% доплата за гориво~list-end~

ГОЛЕМИ Предности

~list-start~Делови и гуми со намалени цени~Флексибилност во изборот на товарот~PrePass по намалени трошоци~Подпатен поттик за безбедност~Достапна здравствена заштита преку UTBA~Rider програмата (возачот мора да има 12 години или повеќе)~5k $ бонус за упатување за квалификувани ангажирани возачи ~ Стартување бонус за задржување~ Поддршка за одржување 24/7~ Картички за гориво, попусти за гориво и аванси за патување~Неделни населби~Државен пат и такси за гориво поднесени за вас~ список-крај~

НАЈДОБРА ОПРЕМА

~list-start~Достапно е изнајмување на приколки на компанијата~Четири недели бесплатно изнајмување на приколки~list-end~

НАШИТЕ БАРАЊА

~list-start~Мора да има 21 година~Мора да поседува CDL од класа А~Мора да ги исполнува упатствата за ангажирање возачи на PGT~Преферирано искуство во возење со рамно лежиште~Список-крај~

Дополнителни детали

~list-start~[a href="/Contact#contact-locations"]Над 30 терминални локации низ Соединетите Американски Држави[/a]~Достапни се наменски, регионални, OTR и локални возења~ Обезбедени се ориентација и обука во Блерсвил, PA - до една недела за искусни возачи~list-end~

Превртувањето на пазарот ги инспирира сопствениците-оператори да соработуваат со поголеми флоти

КОГА ДА СЕ ПРЕМИНУВА ВО СОПСТВЕНИК-ОПЕРАТОР

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации:
Донавон Рааб
Сопственик-Оператор Адвокат

Друго PGT Trucking Кариери за возачи

Оператори за набавка на закуп

Заинтересирани сте за сопственост на камион, но ви треба помош за да започнете? Придружете се на програмата за купување закуп на PGT за да ги постигнете вашите цели во кариерата.

Возач за рамно лежиште на компанијата

Барате задоволителна и просперитетна кариера во камионите? PGT ќе ви ја даде потребната обука, ресурси и поддршка.

Хазмат и криогенски танкер

Сакате да додадете на вашиот сет на вештини и да пробате нешто ново? Проверете ја нашата криогена дивизија преку Southern Pines Trucking да влече течни гасови и друго.

Специјализирана дивизија

Сакате да ја засилите кариерата и да преземете нови предизвици? Работете во нашиот специјализиран оддел преку Southern Pines Trucking за транспорт на преголеми и со прекумерна тежина стоки.