Оператори за набавка на закуп

PGT TRUCKING ЈА ИМА НАЈДОБРАТА ПРОГРАМА ЗА КУПУВАЊЕ НА ЗАКУП ВО ИНДУСТРИЈАТА

Водечката во индустријата Програма за купување закуп на PGT нуди флексибилни опции за финансирање, без пари надолу и без балон плаќање. Придружете се на тимот PGT и започнете ја вашата кариера денес! Сите оператори за купување на лизинг се доделени на менаџер на флота за да помогне во изборот на товар за да се обезбеди нивниот успех. За првите четири недели, плаќањата за трактор се одложуваат и е вклучено бесплатно изнајмување приколка за да ви помогне да започнете.

ДОПОЛНИТЕЛНИ БЕНЕФИЦИИ ВКЛУЧУВААТ:

  • Плаќањето се заснова на процентот, а не на километражата
  • Достапни се меѓународни камиони LT за 2018, 2019 и 2020 година
  • Намалени цени на камионски гуми и делови
  • Обезбедени картички за гориво со попусти за гориво

ПЛАТА ВО ИНДУСТРИЈАТА

~list-start~75% од приходот од транспортот на линија~100% доплата за гориво~list-end~

Големи предности

~list-start~Делови и гуми со намалени цени~Флексибилност во изборот на товарот~PrePass со намалени трошоци~Подпатен поттик за безбедност~Достапна здравствена заштита преку UTBA~Rider програмата (возачот мора да има 12 години или повеќе)~5k $ бонус за упатување за квалификувани ангажирани возачи~Бонус за отпочнување на задржување~Поддршка за одржување 24/7~Картички за гориво, попусти за гориво и аванси за патување~Неделни населби~Државен пат и такси за гориво поднесени за вас~список-крај~

НАЈДОБРА ОПРЕМА

~list-start~2018, 2019 и 2020 International LT камиони достапни~Достапно е изнајмување на приколки на компанијата!~Четири недели бесплатно изнајмување приколки~Одредена брзина од 70 mph~list-end~

Нашите барања

~list-start~Мора да има 21 година~Мора да поседува CDL од класа А~Мора да ги исполнува упатствата за вработување возачи на PGT~Мора да има искуство во возење од една година~Мора да има шестмесечно искуство во влечење челични намотки~Список-крај~

Дополнителни детали

~list-start~[a href="/Contact#contact-locations"]Над 30 терминални локации низ Соединетите Американски Држави[/a]~Достапни се наменски, регионални, OTR и локални возења~ Обезбедени се ориентација и обука во Блерсвил, PA - до една недела за искусни возачи~list-end~

ПАТОТ ДО ЗАКУПУВАЊЕ НА СОПСТВЕНОСТ: 3 КЛУЧИ ДО УСПЕХОТ

Изнајмување можности за купување за да им помогне на потенцијалните сопственици-оператори

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации:
Дејвид Меколоски
Менаџер за купување закуп

Друго PGT Trucking Кариери за возачи

Возач за рамно лежиште на компанијата

Барате задоволителна и просперитетна кариера во камионите? PGT ќе ви ја даде потребната обука, ресурси и поддршка.

Сопственик-Оператори

Ценете ја вашата независност, но сакате поддршка од голем авиопревозник? Партнерирајте со PGT за да добиете пристап до нашите ресурси, транспортната мрежа и персоналот за поддршка додека сеуште сте свој шеф.

Хазмат и криогенски танкер

Сакате да додадете на вашиот сет на вештини и да пробате нешто ново? Проверете ја нашата криогена дивизија преку Southern Pines Trucking да влече течни гасови и друго.

Специјализирана дивизија

Сакате да ја засилите кариерата и да преземете нови предизвици? Работете во нашиот специјализиран оддел преку Southern Pines Trucking за транспорт на преголеми и со прекумерна тежина стоки.