Возачи на танкер Hazmat и криогени

Дали сте заинтересирани да ја засилите кариерата? Пробајте ја нашата дивизија HAZMAT и танкер преку нашата подружница, Southern Pines Trucking . Возачите на цистерни имаат можност да транспортираат HAZMAT и криогени материјали како течен азот, кислород, аргон, јаглерод диоксид, водород, хелиум и течен и компримиран природен гас. Овие материјали се користат за сервисирање на повеќе индустрии како што се воздушната, автомобилската индустрија, храната и пијалоците, здравството, електрониката и многу повеќе.
Southern Pines има позиции за возачи на компании, возачи за купување закуп и сопственици-оператори. Кандидатите треба да имаат одобренија за танкер и HAZMAT со најмалку една година искуство во возење трактор-приколка. Southern Pines ќе ја обезбеди потребната обука за возачите за безбедно управување и транспорт на сите криогени производи.

Друго PGT Trucking Кариери за возачи

Оператори за набавка на закуп

Заинтересирани сте за сопственост на камион, но ви треба помош за да започнете? Придружете се на програмата за купување закуп на PGT за да ги постигнете вашите цели во кариерата.

Возач за рамно лежиште на компанијата

Барате задоволителна и просперитетна кариера во камионите? PGT ќе ви ја даде потребната обука, ресурси и поддршка.

Сопственик-Оператори

Ценете ја вашата независност, но сакате поддршка од голем авиопревозник? Партнерирајте со PGT за да добиете пристап до нашите ресурси, транспортната мрежа и персоналот за поддршка додека сеуште сте свој шеф.

Специјализирана дивизија

Сакате да ја засилите кариерата и да преземете нови предизвици? Работете во нашиот специјализиран оддел преку Southern Pines Trucking за транспорт на преголеми и со прекумерна тежина стоки.