Можности за возачот PGT

Гордите професионалци

На PGT Trucking , нашите возачи се повеќе од само бројка на камион. Во текот на нашата историја, нашиот фокус беше да градиме и одржуваме лични односи, а тоа се однесува на нашиот тим на горди професионалци. Секој возач е член на семејството PGT. Ние ќе ви обезбедиме поддршка, обука и ресурси што ви се потребни за да успеете во PGT.

Возачи за рамно лежиште на компанијата

Кога возите за PGT, вие сте дел од тимот на страсни поединци кои се посветени на обезбедување на елитни транспортни услуги со рамен кревет. Бараме возачи на компанијата кои се тимски ориентирани, безбедни и доверливи.

Станете возач на компанијата со рамен кревет

Оператори за набавка на закуп

Водечката во индустријата Програма за купување закуп на PGT нуди флексибилни опции за финансирање, без пари надолу и без балон плаќање. Придружете се на тимот PGT и започнете го вашиот пат до сопственост на камион денес!

Станете Оператор за купување на лизинг со PGT Trucking

Сопственик-Оператори

Сопствениците-оператори се ценети членови на возниот парк на PGT. Со партнерство со PGT, ќе имате пристап до товарот, ресурсите и поддршката што ви се потребни за да бидете успешни додека ја одржувате вашата независност. Здружете се со PGT денес!

Станете Сопственик-Оператор со PGT Trucking

HAZMAT и криогенски танкер

Нашиот партнер, Southern Pines Trucking , нуди наградувачка работна средина за искусни возачи. Подигнете ја вашата кариера и почнете да влечете криоген материјал уште денес!

Станете возач на HAZMAT и криогенски танкер со Southern Pines Trucking

Специјализирана дивизија

Нашиот партнер, Southern Pines Trucking , обезбедува предизвикувачки можности за искусните возачи да превезуваат стоки со преголеми димензии/прекумерна тежина. Однесете ја вашата кариера на следното ниво!

Станете специјализиран возач со Southern Pines Trucking

Прилагодена обука

Без разлика дали сте чирак кој штотуку го доби својот CDL-A или искусен ветеран кој вози 20 години, имаме програма за вас. Нудиме приспособена обука и поддршка за да ги задоволиме уникатните потреби на секој возач.

Можности за кариера

Кога возите за PGT, имате можност да растете и да ја градите својата кариера. Ние нудиме позиции за компанија, купување закуп, сопственик-оператор и специјализирани/криогени позиции и го поттикнуваме вашиот развој преку нашите редови. Јавете се на нашиот тим денес за да дознаете повеќе!
Последни вести

PGT Trucking , Inc., најави лансирање на два нови капацитети во Гент, Кентаки и Спартанбург, Јужна Каролина, проширувајќи го оперативниот опсег на компанијата на југоисток.