Трентон, Њу Џерси

За Трентон

Терминалот Трентон е основан во 1959 година од Фил Лиедка Сениор, кој го започна Liedtka Trucking. Неговиот син, Фил Лиедка Џуниор, ја презеде функцијата во 1991 година. Liedtka Trucking започна првенствено како транспортер на челик, а потоа се разграни во комбиња во 1980-тите, и додаде градежни материјали на листата на стоки што ги носеа. Liedtka Trucking беше купена од PGT во август 2013 година. Оваа локација има целосен сервис и персонал за поддршка на лице место.

Контактирајте не

110 Patterson Ave
Трентон, Њу Џерси 08610
Последни вести