Феникс, Азија

За Феникс

Терминалот Феникс на PGT, лоциран веднаш југоисточно од центарот на Феникс и само неколку минути од I-10, го проширува отпечатокот на PGT кон запад, овозможувајќи и на компанијата да испорачува локално и регионално за своите клиенти на југозапад.
Локацијата на терминалот првпат беше отворена во март 2021 година и се пресели во нова канцеларија во мај 2023 година.

Контактирајте со PGT Phoenix

24053 С Аризона авенија
Чендлер, АЗ 85248
Последни вести