PGT bilten — Q1 2023 Izdanje

PGT bilten se bavi aktuelnim pitanjima unutar kamionske industrije koja utiču na PGT Holdings Inc. (PGT Trucking, Inc.;Southern Pines Trucking; Liedtka Logistics LLC; I PGT Services), naši kupci i lanac snabdevanja. PGT pažljivo prati ove nedoumice i radi na implementaciji inovativnih rešenja za naše kupce, napredujući u transportu kroz Budućnost flatbeda®.

Izvršni rezime


Robert Hoelke
Viši podpredsjednik, Komercijalna

Kako ulazimo u period post-pandemije oporavka, postoji potencijal za povratak normalnijoj tržišnoj dinamici u 2023. godini. Međutim, visoka inflacija, rastuće kamatne stope, pitanja lanca snabdevanja i drugi geopolitički rizici nastavljaju da podstiču neizvesnost u ekonomiji, što će verovatno uticati na obrasce kupovine potrošača u bliskom periodu.

Početkom 2023. rezultati su bili bolji nego što se očekivalo, jer kupci u glavnim industrijama koje servisisemo počinju da vide veću stabilnost cena u svojim proizvodima, što dovodi do predvidljivije jednačine ponude i potražnje. Pored toga, PGT je zadržao snažnu iskorišćenost imovine nakon tradicionalnog prazničnog usporavanja, delimično zahvaljujući minimalnim vremenskim poremećajima u našoj primarnoj mreži. Očekivanja su za stabilan Q1 2023, uključujući i očekivano povećanje tokom prolećne građevinske sezone. Ishod do kraja godine je nejasan, s obzirom da još uvek postoji potencijal za usporavanje sredinom godine ili čak recesiju. Federalne rezerve će verovatno nastaviti agresivnu borbu protiv inflacije, a ako potrošači zbog toga značajno smanje potrošnju, kupci PGT-a će videti smanjenu potražnju za svojim proizvodima.

U međuvremenu, sve veći troškovi i dalje muče kamionska industrija, što otežava prevoznicima da održe odgovarajući nivo usluge. PGT ostaje fokusiran na partnerstvo sa klijentima koji nas guraju da razlikujemo naša transportna rešenja. Kada PGT ispuni naše obaveze, pokazujemo našim korisnicima vrednost kreiranu u našem pristupu zasnovanom na uslugama.

Ključni problemi sa industrijom

1.

Održivost

2.

Infrastrukture

3.

kamion Parking

4.

Gorivo, porezi i putarine

5.

Nestašice opreme

6.

Regrutovanje vozača

Kada PGT izvršava i isporučuje naše obaveze, pokazujemo našim korisnicima vrednost u našem pristupu zasnovanom na usluzi.

Na Horizontu 

  • PGT Trucking delegati će prisustvovati godišnjoj konvenciji Udruženja prevoznika kamiona, Truckload 2023: Orlando, kako bi proslavili proglašenje za najbolju flotu za 2023®.
  • Pronaжi PGT Trucking U AISTech 2023!
    • Lorens Koks, potpredsednik održivosti, predstaviće "Budućnost transporta: Kako će tehnologija i inovacije napraviti revoluciju u strategijama isporuke unutar metalske industrije."

Za više informacija

Razvoj poslovanja

Robert Hoelke
Viši podpredsjednik, Komercijalna
rhoelke@pgttrucking.com

Tim Evans
Direktor za razvoj poslovanja
tevans@pgttrucking.com

Bill Hershey
Projekat kargo Direktor menadžmenta
bhershey@pgttrucking.com

Toni Sinatra
Direktor marketinga
asinatra@pgttrucking.com

Šon Hart
Menadžer za razvoj poslovanja
shawn.hart@pgttrucking.com

Kurt Langschwager
Menadžer za razvoj poslovanja
klangschwager@pgttrucking.com


Komunikacije i mediji

Kejtlin Svetahor
Specijalista za komunikacije
csvetahor@pgttrucking.com