PGT Trucking''Proces prijave za posao za paušalno kamion Vozaиi

Da li razmišljate o poslu sa paušalnim kamionom? Da li već imate CDL klase A? Ako je tako, prijavite se na PGT Trucking danas, i možemo vas imati na Treningu i Orijentaciji do sledeće nedelje! Naš iskusni tim regrutera vozača je spreman da vam pomogne da postanete novi Proud Professional. Evo pregleda PGT-a kamion proces prijave upravljačkog programa tako da usput znate šta da očekujete.

1. korak: Dovršavanje aplikacije

Zainteresovani kandidati treba da podnesu DOT aplikaciju PGT-u koristeći svoj UniversalApp preko DriverReach-a. Ako nemate UniversalApp, možete lako da kreirate nalog kada podnesete zahtev. Aplikacija je takođe mobile friendly!

Da biste dovršili PGT-ovu aplikaciju za paušalno kamioniranje, biće vam potrebne sledeće informacije:

 • Lično: Broj socijalnog osiguranja, datum rođenja, adresa, kontakt informacije.
 • DOT Qualifications: Years of driving experience, DOT Drug and Alcohol Clearinghouse history.
 • CDL licenca: Uključuje sva odobrenja ili TWIC karticu (ako je primenljivo).
  • Svi podnosioci zahteva već moraju da imaju aktivan CDL.
 • Zapisnik o motornim vozilima: Uključuje sve komercijalne ili lične karte ili prekršaje.
  • Navedite što više detalja prilikom navođenja bilo kakvih incidenata.
 • Istorija nesreжe.
  • Navedite što više detalja prilikom navođenja bilo kakvih incidenata.
 • Istorija zapošljavanja: Mora da obuhvati najmanje prethodne tri godine. Takođe možete da otpremite svoju biografiju i dodate bilo koje CDL školu ili vojno iskustvo.
  • PGT koristi Procenat Plata, Model na osnovu proverenog iskustva, zato je važno da uključite SVU komercijalnu istoriju vožnje da biste dobili zasluge za Plata, Skali.

Pomoću kontrolne table DriverReach možete da prikažete, uredite ili proverite status dovršene aplikacije.

2. korak: Upoznajte svog regrutera vozača

Kada podnesete zahtev, biće vam dodeljen PGT regruter upravljačkog programa. Vaš regruter će pregledati vašu aplikaciju i dopreti do vas sa dodatnim informacijama koristeći željeni način kontakta (telefon, tekst ili e-poštu). Vaš PGT driver Recruiter vam je dostupan u bilo kom trenutku tokom celog procesa i vodiće vas sve do obuke i orijentacije vozača.

Vaš regruter vozača će vas upoznati kao osobu, učeći o vašoj Plata, i očekivanja kućnog vremena, vaših hobija i interesovanja i vašeg porodičnog života. Naš cilj je da osiguramo da PGT odgovara vama i vašoj porodici. Vaš regruter vozača je tu da odgovori na sva pitanja koja imate o PGT-u, uključujući vaše prednosti, opcije karijere, potrebe za obukom i još mnogo toga. PGT Regruteri se procenjuju na osnovu njihove sposobnosti da pruže transparentne i tačne informacije, a ne po tome koliko kandidata dovedu na vrata. U PGT-u možete verovati da vam naši regruteri vozača daju iskrene odgovore, pomažući vam da donesete informisanu odluku za svoju karijeru.

Nema iskustva? Nema problema!

Prihvatamo novi CDL kamion upravljački programi bez iskustva (morate već imati CDL klase A). Ako ste nedavno završili CDL školu, vaš Regruter vozač će imati dodatna predsudska pitanja za vas, saznaćete više o svom porodičnom životu, interesovanjima za kamioniranje i dugoročnim ciljevima u industriji. Flatbed kamiondžija je nagrađujuća, ali izazovna karijera, i želimo da budete spremni za život preko puta. Vaš Regruter vozača će vam dati detaljni pregled našeg Programa obuke i orijentacije vozača, uključujući i vreme koje ćete provesti u vožnji sa PGT Sertifikovanim PRO Trainerom. Kada unapred budete odobreni, regruter upravljačkog programa će nastaviti proces podnošenja zahteva.

3. korak: Izveštaji upravljačkih programa

Nakon pregleda aplikacije, regruter vozača će naručiti vaše komercijalne izveštaje o vožnji, uključujući zapis o motornim vozilima (MVR), Informacioni sistem komercijalnih vozačkih dozvola (CDLIS), izveštaje o kriminalnim pozadinama i Program provere pre zapošljavanja (rezultat PSP-a). Izveštaji se brzo obrađuju, a regruter upravljačkog programa će vas obavestiti da li je potrebno ažurirati aplikaciju dodatnim informacijama pre nego što nastavite.

4. korak: Procena ponašanja prediktivnog indeksa (PI)

Regruter upravljačkog programa će vam takođe poslati link da dovršite pi procenu ponašanja. Ova alatka pomaže PGT-u da razume vaše prirodne sklonosti u ponašanju, dajući nam uvid u to ko ste. Na osnovu vaših PI rezultata, uporedićemo vas sa menadžerom flote koji najbolje upotpunjuje vaš stil, gradeći čvrst temelj za vaš odnos od samog početka. PI se sastoji od nekoliko pitanja o vašoj ličnosti i načinu rada, a potrebno je oko 15-20 minuta da se završi. Procena je pogodna za mobilne telefone, ali je korisno završiti pitanja u privatnom okruženju uz minimalna ometanja.

Napomena: Na PI nema rezultata propusnice ili neuspeha.

5. korak: Intervju za operacije

Kada se vaša aplikacija i PI završe, regruter upravljačkih programa će zakazati vaš Operativni intervju sa jednim od PGT TruckingMenadžeri flote. U PGT-u, vaš upravnik flote je više od dispečera. Oni su pravi partneri, podržavaju vas na svakoj milji da vam pomognu da uspete preko puta. Tokom intervjua za operacije, imaćete priliku da razgovarate sa vašim potencijalnim menadžerom flote, dajući im do znanja vaša očekivanja za Plata,, kućno vreme, željene trake za isporuku, vrste robe i još mnogo toga. Zauzvrat, naš menadžer flote će vas pripremiti za PGT-ove standarde o učinku posla, korišćenju, komunikaciji i profesionalizmu.

PGT veruje u postavljanje osnova za uspešno partnerstvo tako što ćete razgovarati sa našim timom za operacije tokom procesa podnošenja zahteva, obezbeđujući da se naša gledišta usklade pre nego što se obavežete. Ohrabrujemo vas da budete iskreni tokom intervjua, deleći svoja iskrena očekivanja – koliko treba da zaradite svake nedelje da biste izdržavali porodicu? Gde ti je najudobnije da trčiš? Šta hoćeš od kamiona kompanija? Ovo je vaša prilika da saznate više o našim dnevnim procesima i utvrdite da li vam PGT odgovara.

Nakon intervjua za operacije, regruter vozača će se ponovo prijaviti kod vas, potvrđujući da ste spremni da nastavite sa PGT Trucking.

6. korak: Ekran droge

Zatim će vaš PGT Driver Recruiter naručiti vaša ovlašćenja za ekran droge putem Foley servisa. Obezbedićemo vam najbližu lokaciju koja se nalazi u okviru naše mreže za proveru droga, a vaša papirologija će biti obezbeđena direktno u objekat.

U PGT-u zahtevamo test urina i analizu folikula kose. Može da potraje i do 10 poslovnih dana da biste dobili rezultate, pa je važno da ovaj korak završite blagovremeno.

7. korak: Pošaljite nam svoje akreditive

Nakon završetka ekrana sa drogom, spremni smo da zakažemo vaš kamion Obuka i orijentacija upravljačkog programa. Moraćete da nam pošaljete kopije sledećih akreditiva kako bi naše Odeljenje za obuku mogla da pripremi vaš dosije:

 • CDL (slika napred i nazad)
 • Kartica socijalnog osiguranja
 • DOT medicinska kartica
 • TWIC (ako je primenljivo)
 • Direktne informacije o depozitu
 • Po potrebi mogu biti zatražene i druge stavke

8. korak: kamion Obuka i orijentacija upravljačkog programa

PGT TruckingVodeći program obuke i orijentacije vozača je petodnevni kurs u našem objektu u Blairsvilleu, PA. Kada budete planirani za nedelju dana, organizovaćemo vaše putovanje, uključujući vaš prevoz do regiona Pitsburga (ako je potrebno), smeštaj za sedmicu i lokalni prevoz do i od našeg objekta za obuku. kompanija Vozači će dobiti obuku i orijentaciju Plata,, uključujući dnevnici za obroke.

Svakog utorka ujutru, naša nova klasa Ponosnih profesionalnih vozača se uvodi na video poziv celom korporativnom osoblju PGT-a, uključujući i kompanija rukovodioci, pomažu nam da vam poželimo dobrodošlicu u PGT porodicu. Naš korporativni kapelan se takođe sastaje sa svakim razredom tokom nedelje, podstičući lični i profesionalni rast kroz jake lične veze. Ovi sastanci su prilika da postavite pitanja, saznate više o PGT-u i iskusite našu kulturu fokusiranu na bezbednost.

Tokom kamion Obuka i orijentacija vozača, dobićete detaljno uputstvo za učionicu i mogućnosti za ruke usmerene na bezbednost, kargo obezbeđivanje, napredna obuka vozača i još mnogo toga. Naš tim instruktora čine veterani CDL drajvera sa preko 100 godina kombinovanog iskustva. Oni će vas prošetati kroz sve što treba da naučite o ravnom kamionu, uključujući pravilno obezbeđivanje čeličnih namotaja, ploča, šina, zidnih ploča, drvoseče, cevi i još mnogo toga. Fizički ćete obezbediti lažno opterećenje u našem zalivu za obuku, vezivanje, vezivanje i ceradu različitih robnih tipova, i završiti procenu vožnje, obezbeđivanja i PGT Trucking najbolje vežbe. Za iskusne ravne vozače, naš Trening tim će vam pomoći da se osvežite osnovnim stvarima i naučite PGT način, da se brzo vratite na put.

PGT Flatbed kamion Vozači su ponosni profesionalci. Pravilan izgled mora se održavati na poslu sve vreme, uključujući i nedelju obuke i orijentacije vozača. Očekuje se da će vozači biti brzi, spremni za početak nastave svakog jutra do 8 ujutru, kao i da nose odgovarajuću radnu odeću i ličnu zaštitnu opremu (PPE). Snabdevaćemo vas parom radnih rukavica, reflektujućim prslukom, tvrdim šeširom i sigurnosnim naočarima. Obavezno ponesite svoje čizme sa čeličnim tonama i odgovarajuću radnu odeću za nedelju dana, uključujući farmerke/pantalone dugih rukava, majice dugih rukava i drugu odeću prikladnu za vremensku prognozu. Zabranjeni predmeti uključuju, ali se ne ograničavaju na, trenerku, flip flops, tenkovske vrhove, pocepanu/izlomljenu odeću i predmete sa rečima, terminima ili slikama koji mogu biti uvredljivi za druge.

Posle treninga, spremni ste da krenemo na put! Na osnovu vašeg nivoa iskustva, ili ćete sedeti u svom. kamion u petak, spremni da pokupite svoj prvi teret i vratite se kući, ili vam je dodeljeno da se vozite sa jednim od PGT-ovih Sertifikovanih PRO trenera, učeći iz najboljih u scenarijima u stvarnom svetu pre sedenja u sopstvenoj jedinici.

Vaš regruter vozača će nastaviti da bude u kontaktu tokom vaših prvih nekoliko meseci, da se uveri da se aklimatujete na život u PGT-u, a vaš menadžer flote, menadžer bezbednosti i osoblje za obuku vam je na raspolaganju 24/7/365, podržavajući vas na svakom kilometru kako nikada ne biste bili sami na putu.

Dobrodošao u porodicu

Naš obimni stan kamion proces prijave upravljačkog programa će osigurati da PGT odgovara vama. Uz PGT, podržaće vas tim kvalitetnih profesionalaca posvećen ispunjavanju vaših očekivanja. Da bi se osigurao vaš uspeh, PGT nudi prelaznu Plata, Da kompanija Vozači prvih osam nedelja, što vam daje vremena da se prilagodite svom novom poslu u kamionu, i nije potreban ugovor.

Prijavite se odmah ili nas pozovite da ćaskamo sa Regruterom danas!