Top 3 prednosti procenta Plata,

Kako bi više voleo da budeš plaćen? Viši naravno; ali to pitanje je bilo retoričko. Za tipične vozače preko puta ili vlasnika/operatera, dva najčešća metoda su kilometraža Plata,, ili procenat Plata,.

U čemu je razlika? Uzmite u obzir ovaj primer:

Kupcu je potrebna roba prevučena 1,236 milja i hoće Plata, $2,900 za premeštanje tereta.

  • Kilometraža Plata, je jednostavno ono što se podrazumeva. Plaćen vam je određeni dolar po kilometru koji vozite. Na primer, ako ste plaćeni 56 centi po pređenom kilometru i vozite 1.236 milja, vaš Plata, bi izgledalo ovako:

.56 centi x 1236 milja = $692

  • Procenat Plata, zasniva se na procentu koji je špediter platio da bi prevozio njihovo opterećenje. Koristeći gorenavedeni primer, ako je vaš procenat 28% i špediter je platio 2.900 dolara za teret, vaš Plata, bi izgledalo kao:

$2,900 x .28 = $812

Sada kada znate razliku, hajde da zaronimo u Top 3 prednosti procenta Plata,.

1. Nema više sporova oko kilometraže

Bilo da ste novi vozač ili iskusan, poslednja stvar koju želite da uradite je da se sporite sa poslodavcem oko toga da li su vaši kilometri i nadoknada fer. Procenat Plata, je providniji, pravedniji Plata, Sistem. Ako je vlasnik/operater jedan od onih koji voze prekomerne dodatne razdaljine da bi koristili svoje omiljene puteve, kompanija ne mora Plata, za ove neefikasnosti. Takođe, povremeno, teret koji plaća pun prevoz neće koristiti celu prikolicu. Procentualno plaćeni vozač verovatnije je da će pristati na vreme provedeno u popunjavanju prikolice, jer veći deo dodatnog prihoda ide njemu.

2. Stope se povećavaju

Na osnovu trenutnih stopa prevoza u industriji, kompanija vozači u proseku iznose oko 55.000 dolara godišnje po početnoj stopi od 25% prihoda od linije haul. Procenat Plata, iznos stope za vozača se povećava, na osnovu mandata i iskustva sa kompanija. Pored toga, uz ogromnu potražnju za profesionalnim vozačima, predviđeno je da cene isporuke nastave da se povećavaju. Prema Kiplinger izveštaju iz oktobra 2017. godine, prognozirane stope kamiona će porasti pet odsto – 10 odsto u 2018.

 

 

3. Statistika pokazuje – procentualni vozači su srećniji

kamion upravljački programi koji primaju Plata, na osnovu procentualne podele — fiksni procenat fakture koja se naplaćuje kupcima — generalno su zadovoljniji svojim poslom od onih koji su plaćeni na osnovu sat vremena ili kilometraže Plata,, pokazuju rezultati istraživanja koje je objavio Stay Metrics.

Stay Metrics je anketirao više od 4.000 vozača iz 31 različitog prevoznika.

Upravljački programi primaju Plata, u procentualnoj podeli naznačeno je da su 31% zadovoljniji svojim poslom od onih koji dobijaju po satu Plata, i 29% zadovoljniji od onih koji primaju po kilometru Plata,.

U anketi vozači koji dobijaju sat i po kilometru Plata, kažu da su se osećali slabo plaćeno u poređenju sa odgovorima vozača koji su plaćeni na procentualnu podelu.

PGT Trucking čvrsto stoji iza našeg Plata, program, kao što mislimo da je ovo najbolji način da nagradimo naše posvećene vozače. Prijavite se odmah i saznajte više!