PGT-ove kamion Parking alati: Pomažu našim vozačima da ostanu bezbedni na putu

Skoro deceniju nedostatak raspoloživosti kamion Parking je rangiran kao Top 5 industrijsko pitanje od strane Američkog instituta za istraživanje saobraćaja. Svaki kamion Vozač zna da posle dugog dana na putu, poslednje što žele je da se bore da nađu bezbedan prostor za parkiranje preko noći. PGT Trucking razume frustraciju ovih osnovnih radnika, obezbeđujući naš stan kamion upravljački programi sa kamion parking alat da biste ostali bezbedni na putu.

Procene se grubo izjednačuju Jedan kamion parking mesto za svakih 11 vozača, na osnovu istraživanja Federalne uprave za autoputeve 2019. Svaki dan kamion vozači su prinuđeni da prestanu da rade ranije kako bi obezbedili bezbedno parking mesto, ostavljajući dragoceno radno vreme vožnje na stolu i odlažući vreme isporuke. Nedostatak kamion parkiranje predstavlja ozbiljan bezbednosni problem, sa brojnim kamion vozači koji pribegavaju parkiranju pored puta ili prave sopstveno parking mesto u rizičnoj oblasti. Neki kamion vozači su odlučili da napuste industriju umesto da se bave svakodnevnom borbom, a potencijalne pridošlice bi čak mogle da budu obeshrabrene da uđu u kamione.

Kamionske kompanije, komercijalne kamion zaustavlja se, a državne i savezne vlade treba da udruže snage kako bi sprovele prava rešenja za naše vozače na putu. Uprkos nedavnim dvostranačkim naporima, kamion parkiranje ostaje glavno pitanje za američko kamion Vozaиi. PGT je posvećen preduzimanju akcije sada, pružajući momentalno olakšanje za našeg paušalka kamion vozače dok nastavljaju da se zalažu za poboljšanje industrije.

Planiranje putovanja

Efikasan plan putovanja je najbolji način za kamion vozača da poboljša njihovu iskorišćenost, smanji stres i ostvari dosledan prihod. Mapiranjem njihove rute i planiranim zaustavljanjima unapred, profesionalnim kamion vozači mogu da predvide tačnu lokaciju na kraju dana, pomažući im da zakažu isporuke i lociraju parking. Dobar plan putovanja uključuje Plan A, Plan B, Plan C i druge nepredviđene situacije, čime se obezbeđuje da kamion vozač je spreman na sve što se može desiti usput. Procenjuje se da će teretna uska grla u SAD koštati kamionski industriju 1,2 milijarde sati produktivnosti godišnje. Uspeh kamion vozač se oslanja na njihovu sposobnost da se kreću kroz zagušena područja, upravljaju svojim zahtevima za višečasovnu uslugu i pretražuju ograničene parking objekte, što je sve deo efektivnog plana putovanja.

Planiranje putovanja pomaže kamion vozači maksimalno povećavaju vreme vožnje, što dovodi do povećanja iskorišćenosti i prihoda. Federalna uprava za bezbednost motornih prevoznika (FMCSA) određuje višečasovne servisne propise za komercijalna motorna vozila, navodeći da kamion vozači mogu da voze najviše 11 sati dnevno u roku od 14 sati po dežurnom prozoru. kamion vozači takođe moraju da odu na 30-minutnu pauzu od vožnje posle 8 sati, i naravno, moraju da dodaju na vreme da bi se zaustavili na gorivu, hrani, toaletima i proverama bezbednosti, a da ne govorimo o mogućim zastojima zbog saobraćajnih gužvi, građevinskih zona ili zaobilaznica. Sa efektivnim planom putovanja, kamion vozači mogu da identifikuju svoja stajališta, pauze i potrebe za parkiranjem duž svoje rute, pomažući im da na najbolji način izdomnaju svoj HOS sat.

Tokom PGT-ove obuke i orijentacije, svi kandidati vozača prolaze kroz više sesija posvećenih planiranju putovanja. Budući da su naši Instruktori obuke iskusni nosioci CDL-a, naši vozači će učiti od muškaraca i žena koji su prošli kroz sve to i ranije, pomažući im da predvide i planiraju svaki mogući scenario. Novi vozači takođe dobijaju obiman koučing od svojih Mentora i Sertifikovanih PRO trenera, nastavljajući da grade ovu suštinsku veštinu u aplikacijama u stvarnom svetu. Nakon obuke, naši menadžeri flote i menadžeri bezbednih operacija dostupni su 24/7/365 za dodatnu podršku, uvek spremni da vam pomognu da se što više potrudite na putu.

Parking pomoć sa PGT Trucking

Planiranje putovanja je veština razvijena tokom vremena, tako da nakon obuke, novim vozačima će možda i dalje biti potrebna pomoć da zakažu svoju sedmicu, pa čak i sezonski paušalci kamion vozači mogu naići na nepredviđeno pitanje na putu. Zato PGT nudi uslugu pomoći pri parkiranju našim Ponosnim profesionalcima. Imamo posvećeno osoblje da pomogne našem kamion vozači lociraju bezbedne parking lokacije kao deo svoje uobičajene rutine planiranja putovanja. Koristeći najsavremenije alate i tehnologiju, naše osoblje može brzo da pretraži oblast kako bi pronašlo bezbedne, pouzdane parking lokacije na glavnim lokacijama kamion zaustavlja i PGT terminale, prenošenjem ovih opcija našem paušalcima kamion vozači na putu.

Zahvaljujući PGT-ovom direktnom teretu, naš kamion vozači dosledno putuju u okviru istih oblasti, pomažući im da se upoznaju sa trakom i usput nauče najbolje tačke zaustavljanja. Takođe blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo obezbedili sredstva za parkiranje za naše kamion vozača kada u blizini možda nema adekvatnih objekata. Kroz ove jake lične odnose, možemo obezbediti dodatne resurse da pomognemo našem stanu kamion Vozaиi.

Bez obzira na potrebe parkiranja, PGT je tu da se uveri da imaju bezbedno mesto za odmor.

Tehnologija

Današnja kamion vozači mogu imati koristi od napretka u tehnologiji, korišćenja mobilnih aplikacija da bi videli ažuriranja parkiranja u realnom vremenu, rezervisali prostore i pronašli alternativne lokacije. PGT preporučuje odobrene aplikacije sa Pilot/Flying J i Trucker Path kao dodatne resurse za naše Proud Professionals. Zapamti, ne prati GPS na slepo! Ovi alati treba da dopune plan putovanja vozača i pomoć pri parkiranju.

Zalaganje za promene

Nedostatak kamion procenjuje se da će parkiranje koštati kamion vozačima više od 56 minuta vožnje svakog dana, što je skoro gubitak od 5.500 dolara godišnje nadoknade, saopštila su Američka udruženja kamiondžija i Udruženje nezavisnih vozača vlasnika operatera. PGT shvata da je potrebno preduzeti hitnu akciju da bi Amerika zadržala kamion vozači bezbedni, a mi se aktivno zalažemo za unapređenje transportne industrije. PGT-ovo više rukovodstvo rutinski učestvuje u istraživačkim studijama, saslušanjima u državnom i saveznom kongresu, konferencijama više industrija i drugim platformama, boreći se za potrebe naših Ponosnih profesionalaca. Naši vozači su srce našeg kompanija, i ostajemo posvećeni poboljšanju iskustva vozača.

Jesi li zaglavio pored puta, tražeći sigurno kamion Parking? Zovi PGT!

Sve prečesto, kamion vozači su primorani da se zatvore ranije u nadi da će obezbediti parking mesto, ili još gore, parkiranje na nebezbednim lokacijama duž autoputa. U PGT-u, naš kamion vozači imaju namenske resurse da prevaziđu ove izazove. Uvek ćemo biti tu da pomognemo našim Ponosnim profesionalcima, pomažući im da isplaniraju svoje rute, maksimalno iskoriste svoje radno vreme i ostanu bezbedni na putu.

"Bilo je sjajno imati nekoga u PGT-u kao dodatni resurs da mi pomogne da pronađem bezbednu lokaciju za parkiranje", navodi Ken Finlajson, PGT Trucking kompanija Vozaи. "Takva vrsta podrške mi mnogo znači."

Dođite da se pridružite PGT-u i iskusite život sa kompanija koji je posvećen vašoj bezbednosti i uspehu!

Nudimo konkurentne pogodnosti, vrhunski Procenat Plata, i opremu za kasne modele, uključujući potpuno nove Internacionalne i Peterbilt traktore. Saznajte zašto je PGT najbolji vozni park za 2023. godinu koji će voziti za® Top 20 člana!

Prijavite se odmah!