Pet načina kamion Vozači imaju koristi od cene ugovora

Kamionska industrija je dobro poznata po naizmeničnim periodima procvata i hapšenja, vožnjom bicikla kroz tržišne promene svake tri do četiri godine. Može biti teško za novo kamion da efikasno upravljaju ekonomskim visinama i niskim nivoima kako bi postigli dugoročni uspeh u industriji. Kada su cene visoke, kamion vozači lako mogu da iskoriste spot tržište, ali kada stope opadaju, kako ti isti vozači mogu da nastave da zarađuju kvalitetnu platu? U PGT Trucking, naš stan kamion vozači imaju koristi od našeg direktnog prevoza po ugovorenim cenama, obezbeđujući njihov potencijal prihoda bez obzira na bilo kakve tržišne promene.

Spot stope u odnosu na cene ugovora

Spot tarife se citiraju u roku od nekoliko dana od planirane isporuke, što čini trenutne kapacitete, cene i potražnju na tržištu. Tokom perioda tesnog kapaciteta i povećane potražnje, spot stope će biti visoke, što će povećati kamion potencijal za zaradu vozača. Kada se tržište okrene i potražnja padne, spot stope padaju, ograničavajući profit vozača, posebno kada operativni troškovi ostaju visoki. Spot cene se mogu menjati svakodnevno, što otežava prevoznicima i kamion da finansijski planiraju naredne mesece. Prema Nacionalnom indeksu teretnih vozila FreightWaves, stope spotova su pale za 27,6 odsto od početka 2022. godine, a prognozirani su kontinuirani padovi stope 2023. godine.

Za razliku od spot stopa, cene ugovora se postavljaju unapred za više isporuka, u kojima su na prvom mestu dužina usluge, obim opterećenja i cena transporta koje su dogovorili prevoznik i kupac. Doplata za gorivo može se dodati ugovoreni kurs, što čini bilo kakve promene cena dizel goriva u vreme stvarne pošiljke. Većina stopa ugovora važi za tok celog projekta ili se postavlja na godišnjem nivou, i zato što stope ugovora ređe variraju od spot stopa, prevoznika, kamion upravljački programi i klijenti su dodali stabilnost.

Moć odnosa

Sa stopama ugovora, prevoznici, kao što je PGT, razvijaju jake odnose sa svojim klijentima, pomažući svojim kamion vozači imaju koristi od bolje komunikacije, povećane efikasnosti i poboljšane kontrole kvaliteta. PGT-ovo upravljanje operacijama obezbeđuje doslednu, bezbednu i pouzdanu uslugu za naše korisnike, što rezultira konstantnim, stabilnim radom za naše vozače. Mnogo PGT-a kamion vozači svake nedelje pokreću iste trake, razvijajući sopstvene odnose sa našim klijentima kako bi ojačali poslovne veze PGT-a. Ova međusobno korisna partnerstva se vremenom poboljšavaju, a veća je verovatno da će špediteri kontaktirati svoje najpoverljivije prevoznike kako bi se bavili bilo kakvim prioritetnim pošiljkama, vrednim opterećenjima ili povećanim obimom prevoza.

Sa spot stopama, brodari su usredsređeni na obezbeđivanje sporazuma o jednom vremenu kako bi se njihov prevoz odmah pomerio po najnižoj ceni. Bez podrške kvalitetnog poslovnog odnosa, prevoznicima je ostavljeno da pregovaraju samo o ceni. Pobednik spot tržišta je obično ponuđač sa najnižom stopom, što ga ne čini uvek najbezbednijim, najpouzdanijim. Kada su cene visoke, uspešne kamion vozači mogu da iskoriste prednosti sistema spot stopa, rezervišući jedno po jedno opterećenje uz trenutnu korist od veće profitne marže. Kako ove stope neminovno opadaju tokom vremena, prevoznici i njihovi kamion vozači moraju da obezbede jaku bazu klijenata sa stopama ugovora da bi prevladali na oborenom tržištu.

PGT održava ekspanzivnu mrežu direktnog tereta za korisnike, dajući našem stanu kamion mogućnosti za uspeh bez obzira na tržišne trendove. Više od 40 godina, naš fokus je bio da izgradimo jake, lične odnose sa našim vozačima i našim klijentima, i kroz ove odnose, postavljamo povoljne cene ugovora u korist našeg Proud Professional-a kamion Vozaиi.

Pet pogodnosti cene ugovora za paušalno kamion Vozaиi

  1. Pouzdan, stalan rad – Pošto 99% PGT-ovog tereta dolazi direktno od naših kupaca, mi ne zavisimo od promene spot stopa i brokerskih tabli. PGT ima stalan protok ugovorenog tereta tokom cele godine, što daje našem stanu kamion upravljačkim programima konzistentne trake za pokretanje svake nedelje. Sa našim providnim Procenat Plata, sistem, vozači PGT-a znaju da njihova linija vuče prihode u vreme slanja, što doprinosi njihovoj finansijskoj sigurnosti.
  2. Manje vremena pritvora – Zahvaljujući jakim relacijama koje PGT gradi sa našim kupcima, možemo da ograničimo vreme pritvora vozača u špediterima i prijemu objekata. Svake sezone kamion vozač zna da ako se točkovi ne okreću, ne zarađuju novac, a PGT razume da je svaki minut važan. Naš operativni tim će raditi sa našim mušterijama kako bi im dali do sada planirano vreme dolaska vozača, održavajući liniju u pokretu kako bi se što pre i što bolje vratili na put.
  3. Manje mrtvih milja – U PGT-u imamo posvećeno Odeljenje za razvoj poslovanja posvećeno pronalaženju raznovrsnih teretnih opcija za naše kamion vozačima po povoljnim cenama. Kada PGT prihvati novu traku po ugovorenom kursu, naši Menadžeri za razvoj poslovanja već rade na identifikaciji dodatnih klijenata usput, obezbeđujući da naš paušali kamion vozači imaju teret da se kreću u oba smera sa manje mrtvih milja.
  4. Povećan obim prevoza – Kada špediteri unapred znaju cene, mogu da se obavežu da će obezbediti više tereta, a kako se odnos prevoznika i kupaca bude razvijao, špediteri će nuditi više opterećenja, računajući da će njihovi glavni prevoznici rukohvati bilo kakvim povećanjima obima ili prioritetnim pošiljkama. PGT klijenti veruju našoj sigurnoj i pouzdanoj usluzi, dajući naš stan kamion vozači dosta tereta za kretanje.
  5. Potencijal za rast – Kada su stope u padu, kamion vozači proširuju svoju rutinsku vožnju, istražujući nove trake i različite proizvode kako bi i dalje generisali isti iznos prihoda. Sa spot stopama, teško je ući na novu teritoriju – kako će vozači znati da li određuju konkurentnu tržišnu cenu? PGT-ove menadžere za razvoj poslovanja svakodnevno rade iza kulisa kako bi identifikovali nove mogućnosti prevoza i obezbedili povoljne cene ugovora, paušalci kamion vozači imaju potencijalni rast prihoda koji im je potreban.

Napravite najviše sa PGT Trucking

Pridružite se PGT-u i iskoristite naše raznovrsne opcije prevoza kroz ugovorne cene. Poslujemo više od 41 godinu, uspešno poslujemo kroz brojne tržišne visine i padove. Sa PGT-ovim Procenat Plata, model, naš stan kamion vozači imaju mogućnost da zarade više kada su cene visoke, dok još uvek imaju koristi od stabilnosti cena ugovora sa glavnim klijentima PGT-a.

Zainteresovani ste za paušalni posao kamiona u tvojoj blizini? Kontaktirajte PGT danas da razgovarate o svojim očekivanjima od prihoda. Primeni odmah da biste počeli.