Terminal Spotlight: Get to Know PGT Aliquippa

Obezbeđivanje radnih mesta u transportu i logistici unutar regiona Pitsburga

PGT Trucking osnovao ga je Patrik Galager 1981. Godine 1990, sedište PGT-a se preselilo u Monaku, PA, i od 2016. Dok je PGT porastao na preko 30 terminalnih lokacija širom Sjedinjenih Država, naš kompanija je ostao ukorenjen u okrugu Biver, koji je deo Metropoliten oblasti Pitsburga. PGT-ovo Aliquippa terminal podržava preko 100 zaposlenih u korporaciji i 150 kamion vozačima, obezbeđujući kvalitetne poslove prevoza u zapadnom PA i okolini.

PGT Aliquippa je novouređeni objekat koji se može pohvaliti otvorenim konceptnim kancelarijskim okruženjem, koje je osmišljeno da podstakne saradnju i komunikaciju između odeljenja.

Većina pomoćnog osoblja PGT-a radi u PGT Aliquippa, uključujući Operacije, Razvoj poslovanja, bezbednost, IT, platni spisak, računovodstvo, regrutovanje, primenjenu tehnologiju i još mnogo toga. Naše korporativno sedište takođe uključuje Ratnu sobu, PGT-ovo logističko planiranje i čvorište za operacije, kao i Nexus, PGT-ovu inovativnu tehnologiju i razvoj softvera centar. Članovi višeg rukovodstva PGT-a imaju snažno prisustvo u kancelariji, pomažući da se postavi ton za kulturu PGT-a podstaknutu bezbednošću i porodično orijentisanom kulturom u celoj organizaciji.

Naši posetioci će biti svedoci transporta u akciji, sticanja imerzivnog iskustva u razbijanju aktivnosti, stalne komunikacije i virtuelnih tabli sa porukama. Istorija PGT-a detaljno je opisana kroz interaktivnu izložbu vremenske ose, uključujući listu PGT-ovih milion milja i bezbednih vozača i premier profesionalaca, elitnih članova flote PGT-a. Naši prilagođeni zidni murali ističu ljude i kamione PGT-a, delujući kao vizuelni podsetnik na naš kamion vozači na putu.

PGT-ovi Ponosni profesionalni vozači su uvek dobrodošli da svrate i pozdrave se, sastajući se sa muškarcima i ženama koji ih svakodnevno podržavaju iz kancelarije. Cenimo svaku interakciju sa našim kamion vozači, a mi se pobrinemo da se osećaju kao kod kuće u PGT Aliquippa.

Ukorenjeno u kvalitetu

Zapadni PA je poznat po industrijskom doprinosu i snažnim kulturnim tradicijama, a mreža reka, pruga i autoputeva čini ga centralizovanim distriktom za premeštanje robe širom Amerike. Istorijski gledano, ta oblast ima bogatu pozadinu čelika, s tim što je Aliquippa dom jedne od produktivnih fabrika J & L Steel-a u odnosu na 1905-1984. Region Pitsburga i dalje je pod uticajem svojih čeličnih korena, a PGT osigurava da se ova vrednosna roba bezbedno i efikasno transportuje u celu zemlju. PGT je osnovni nosač aviona za američki Stil, još jedan biznis sa sedištem u Pitsburgu, više od četiri decenije, a čelični proizvodi čine približno 70 odsto tereta koji se prevozi iz PGT-ovih operacija srednjeg zapada, koji uključuje region Pitsburga.

Od 1981.

"Radna etika i kvalitet rada u okrugu Biver bili su fenomenalni", rekao je Pet Galager, PGT Trucking Glavni izvršni direktor. "Blagosloveni smo što ovi vredni pojedinci vode naš posao poslednjih 40 godina."

Pogodno locirano za PGT osnovne kupce

PGT Aliquippa je strateški pozicionirana u blizini reke Ohajo, Međunarodnog aerodroma Pitsburg, međudržavnih 376 i drugih velikih autoputeva i pruga, što obezbeđuje pogodan pristup nekolicini najvećih kupaca čelika i građevinskog materijala PGT-a. Vozači sa sedištem u PGT Aliquippa imaju pristup obilju direktnog tereta za kupce, sa brojnim trakama koje idu zapadno ka Ilinoisu, istočno ka Baltimoru, južno do Lareda ili severa ka Novoj Engleskoj. Kroz naš glavni terminal, PGT podržava čelik, građevinske materijale, mašine, naftu & gas, sirovine, aluminijumsku i automobilsku industriju, od kojih mnoge imaju snažno operativno prisustvo u toj oblasti. Osoblje PGT-a takođe posećuje lokacije klijenata i isporuka u toj oblasti, učvršćujući posvećenost PGT-a pružanju kvalitetne korisničke usluge.

Podrška lokalnim zajednicama

PGT je izgradio odnose sa organizacijama sa sedištem u Zapadnom PA, uključujući Univerzitet u Pitsburgu, Midland Innovation + Technology Charter School, NVI Blairsville i druge brojne organizacije i visokoškolske ustanove, pružajući usluge i podršku jačanju transportne industrije unutar našeg regiona. PGT takođe održava program letnjeg stažiranja, pružajući studentima priliku da nauče veštine iz stvarnog sveta u dinamičnom radnom okruženju, i podržava program Pitsburg Fellows , program lokalnog omladinskog rukovodstva fokusiran na razvoj i mentorstvo sledeće generacije. Jedna od osnovnih vrednosti PGT-a je Stjuardesa, i kompanija podstiče rast i razvoj komšiluka oko nas.

Vođeni inovacijama

Slično kao i Pitsburg, PGT gleda u budućnost, u partnerstvu sa inovativnim kompanijama kako bi obezbedio održiva špediterska rešenja za naše kupce i poboljšao radni/životni balans za naše vozače. Kamionska industrija je od suštinskog značaja za uspeh Amerike, transport robe i materijala koji su nam potrebni i koje svakodnevno koristimo. Dok SAD rade na obnovi ekonomije i pitanjima lanca snabdevanja, zahtevi za kamionska industrija nikada nisu bili veći. Moramo da pomerimo više tereta na ekološki čist način, uz istovremeno održavanje bezbedne i pouzdane usluge. PGT je posvećen napredovanju transporta kroz Budučnost u Flatbed® , i to počinje baš ovde u PGT Aliquippa. PGT transformiše način na koji radimo, koristeći pristup vođen podacima kako bi povećao našu efikasnost i iskorišćenost i smanjio emisiju ugljenika. Naši vozači i osoblje prednjače, pomažući u razvoju i implementaciji napredne opreme i tehnologije koja će napraviti revoluciju u paušalnom kamionu.

Pridruћi se PGT-u u Aliquippi, PA!

PGT Aliquippa prikazuje istoriju, osnovne vrednosti i neverovatne ljude PGT-a, i posvećeni smo podršci našim Ponosnim profesionalnim vozačima svakog dana. Naše korporativno sedište daje primer za naš kompanijai ponosni smo na naše zapadno PA nasleđe. Ako ste zainteresovani za posao prevoza u svojoj blizini, razmislite o PGT Aliquippa.

PGT nudi konkurentne pogodnosti, 401(k) opcije, zdravstvo, odmor i odmor Plata,, i još mnogo toga. Imamo razne kancelarije i kamion dostupne pozicije upravljačkog programa. Iskoristite ovu esencijalnu industriju i započnite svoju transportnu i logističku karijeru danas!

PGT Trucking, a 2023 Best Fleets to Drive For® Top 20 kompanijaJe kompanija Raspoloživa su pozicija upravljačkog programa, operatera nabavke zakupa i vlasnika-operatera. Prijavite se odmah!

Za listing naših kancelarijskih pozicija posetite naše Korporativne karijere.

Obiđite PGT Aliquippa