Održivi lanac snabdevanja u akciji: PGT Trucking, Nucor i Nikola Partnerstvo

U maju 2023. PGT Trucking isporučili našu prvu pošiljku čelika sa niskim staklenim gasom preko NikolaBaterijo-električno vozilo klase 8 od Nukor Brandenburga do obližnjeg fabrikatora. Pošiljka je bila primer PGT-ovog programa održivih rešenja za isporuku , nudeći usluge transporta nulte emisije korišćenjem Nikola Tre BEV kamion. Nukor, industrijski lider u održivim čeličnim i čeličnim proizvodima, bio je domaćin komemorativne manifestacije povodom proslave pošiljke u njihovoj novoj fabrici u Brandenburgu, Kentaki, koja je specijalizovana za proizvodnju čelika niskog intenziteta GHG. kompanija članovi tima, mediji i lokalni zvaničnici uživali su iza kulisa gledajući održivu opremu i robu koja transformiše industriju čelika i transporta.

Prema studiji Severnoameričkog saveta za efikasnost tereta (NACFE), ako bi 50 odsto teških regionalnih haul traktora bilo zamenjeno električnim kamionima sa baterijama, industrija bi mogla da uštedi oko 29,4 miliona metričkih tona ugljen-dioksida godišnje.

Kroz Budučnost u Flatbed®, PGT je posvećen inovativnim i održivim inicijativama koje našim korisnicima pružaju efikasna, bezbedna i ekološki prihvatljiva transportna rešenja, pomažući nam da ostvarimo cilj smanjenja emisije ugljenika. Isporuke izvršene korišćenjem baterije-električne kamion procenjuje se da će smanjiti emisiju ugljenika za 40 odsto i stvoriti uštedu od 20 odsto u troškovima energije po putovanju.

Zainteresovani ste da se pridružite našem timu?

PGT podiže kamionski industriju na viši nivo kroz Budučnost u Flatbed. Pridružite se kompanija revolucija u transportu inovativnom tehnologijom i održivom opremom. PGT je posvećen poboljšanju naše efikasnosti, smanjenju emisije CO2 i poboljšanju radnog/životnog balansa za naše paušale kamion Vozaиi.

Imamo pozicije za kompanija ravan kamion vozača, operatera kupovine u zakup i vlasnika-operatera. PGT je proglašen za najbolju flotu za 2023.® Top 20 kompanija. Prijavite se danas!

Ovde pogledajte listu otvorenih korporativnih pozicija.