Reflektori vozača od milion milja #8

Sa više od 40 godina iskustva, PGT Trucking zna da su naši vozači najveći adut našeg uspeha. Dok je PGT uvek bio posvećen podršci našim Ponosnim profesionalcima, ostatak transportne industrije nije uvek imao ista uverenja, već se stara školska ideologija menja. Unapređujemo naše vozačko iskustvo i pružamo bezbedniju, pouzdaniju uslugu kroz napredovanje tehnologije i razmišljanje o novom dobu. PGT će nastaviti da transformiše našu industriju i poboljšava način života naših vozača.

Niko ne zna više o promenama u industriji od našeg poslednjeg vozača u centru pažnje i novog vozača milion milja, Vilijama Takera.

UpoznajTe Vilijama Takera
Vilijam Taker ima više od 27 godina kamion iskustvo vožnje, a bio je sa PGT-om kao kompanija Vozač više od 12 godina (najduže je bio sa bilo kojim kompanija). Bil zna da stvari nisu uvek bile lake za kamion vozačima, i zahvalan je na "novim školskim" promenama u industriji.
"U to vreme niko nije toliko brinuo o vozačima. Niste imali mobilne telefone i non-stop pristup vašim kompanija. Morao si da иekaљ u dugom redu. Plata, telefon, a ako ih niste pozvali na vreme, kancelarija je bila zatvorena preko noći", kaže Bil. "Sada, imam mogućnost bez ruku i mogu da dobijem nekoga u PGT-u kad god mi zatreba. Industrija je uradila odličan posao da postane profesionalnija industrija i to pokazuje."
Bil takođe ceni novu tehnologiju u kamion, posebno kamere sa AI napajanjem i elektronski uređaj za evidentiranje. To mu olakšava praćenje vremena vožnje tokom celog dana, a kamere pomažu da se pokaže šta se zaista dešava na putu, naročito ako dođe do incidenta. Sa ovim novim dostignućima, Bil je u stanju da se usredsredi na vožnju i da ostane bezbedan, što je radio preko milion milja.
"Lako je: predvideti. Morate da predvidite šta će se desiti, šta će drugi ljudi uraditi", navodi Bil. "Fokusirajte se na ono što vas čeka, održavajte brzinu i izađite i sagledajte svoju situaciju."
Biloov savet svojim kolegama vozačima, posebno čistim studentima, je da odlome svoje vreme. Ne žuri i fokusira se na bezbednost pre svega. Bil zna da je lakše pomeriti isporuku nego se izboriti sa prekršajem, smenom opterećenja ili nesrećom.
"Usporite, ne žurite i treba vam vremena da učite", savetuje Bil.
Bil je takođe dvostruki borbeni veteran iz82. Bill veruje da je biti ravan kamion vozač ima neke sličnosti sa boravakom u vojsci, tako da je to bila prirodna tranzicija za njega kada je promenio karijeru.
Na pitanje šta je bilo lakše, iskakanje iz aviona ili vožnja kamion- Bil se našalio, "iskačući iz aviona, definitivno. Sve što je trebalo da uradim je da skočim i prebrojim."
Za Bila, on planira da nastavi da vozi koliko god može. Sviрa mu se to љto radi, i dobro zaraрuje radeжi to. Kada je kod kuće, Bil uživa u vežbanju, restauraciji svog Dodž Dart Svingera iz 1972. Kada je na putu, Bil voli da ostane informisan i sluša vesti iz celog sveta, a čak je i domaćin sopstvenog podkasta. Bil mrzi da mu bude dosadno, a kamiondžija mu svakodnevno pruža novi izazov da ostane motivisan.
Šta Bil planira da uradi sledeće?
"Nastavite da vozite i nastavite da izdržavate moju porodicu", kaže Bil.
Pridružite se našem timu
Za Bila i sve naše vozače, PGT je posvećen unapređenju transportne industrije kako bi se pružile bolje mogućnosti za karijeru, više kućnog vremena i bezbednije navike u vožnji. Imamo partnerstva sa liderima industrije u automatizaciji i električnim vozilima sa gorivom na vodonik kako bismo napravili revoluciju u paušalnom kamionu i ponudili nova, održiva brodska rešenja. PGT je Budučnost u FlatbedSM, i nastavićemo da vodimo našu industriju ka boljem sutra.
Ući u naše uzbudljive i inovativne inicijative tako što ćete se danas pridružiti našem timu! Tražimo CDL vozače klase A, tehničare i kancelarijsko osoblje. Prijavite se odmah!