Reflektori vozača od milion milja #7

PGT Trucking osnovan je 1981. PGT je porodica, i nijedna uloga u PGT-u nije važnija od uloge naših vozača. Prema našim vozačima se postupa sa poštovanjem, a mi im dajemo prilagođenu podršku kako bi zadovoljili individualne potrebe svakog vozača. Nisi samo na broju u kamion – vi ste ljudsko biće i cenjeni član našeg tima.
"Naša najveća snaga u PGT-u je naša posvećenost da brinemo o ljudima koji rade ovde, brinemo o našim mušterijama i brinemo o našim vozačima", kaže Greg Trojan, PGT Trucking Predsednik.
Za naše vozače, većinu svog vremena troše sami preko puta, tako da je svaki lični odnos bitan. Važno je ostati u kontaktu sa prijateljima i porodicom, ali sa pravom kompanija, kao i PGT, vozači mogu da izgrade dodatne relacije. PGT ceni ličnu vezu sa našim vozačima, a zauzvrat, naši vozači osećaju podršku svog tima u kancelariji.
Kao što naš vlasnik, Pet Galager, navodi: "Vozač želi da dođe da radi za PGT jer je PGT-u stalo."
Naši vozači nikada nisu istinski sami, a jedna od najvažnijih dinamika u PGT-u je između vozača i njegovog menadžera flote. Uparimo naše vozače i menadžere voznog parka sa namerom da pronađemo najbolju kombinaciju ličnosti, planiranih opterećenja i stilova rada. Kada imate pravi odnos, vozači i menadžeri voznog parka pomažu jedni drugima da rastu i napreduju.
U PGT-u, jedna od naših najboljih kombinacija vozača/menadžera je u našem Wallboard Odeljenju. Ros Tindal je počeo da vozi za PGT 2011. kompanija Vozač, i posle 10 godina, Ros se pridružio elitnoj grupi vozača na PGT -u – naših Milion milja vozača! Ros je takođe sertifikovani PRO trener. Menadžer Rosovog flote Frenk Taormina je sa PGT-om od 2002. Ros i Frenk su najbolji primer posvećenosti PGT-a ličnim odnosima.
Upoznaj Rossa Tindala
Frenk kaže da je Ros "uvek bio jedan od najboljih vozača u mom odboru." Ros je vrhunski profesionalac koji uvek dođe na vreme, vredno radi i pomaže PGT-u da bude uspešan. Drugi vozači cene Rosovu spremnost da pomogne, bilo da se radi o obezbeđivanju/ceradi opterećenja, prilagođavanju njegove rute ili održavanju stava "može". Nije lako bezbedno voziti preko milion milja bez sprečene nesreće, ali Rosov profesionalizam i posvećenost poslu ga drže u vožnji na tako elitnom nivou.
Za Rosa, vožnja milion milja se smišlja sa samopouzdanjem. Moraš da veruješ u sebe i da imaš gde da obaviš posao.
"Tajna", kaže Ros, "je da moraš da budeš jedno sa kamion."
Naravno, posao nije bez izazova. Jedan od najtežih zadataka sa kojima se Ros suočio je vožnja kroz Njujork, pokušaj plovidbe prikolicom od 48' sa gustim saobraćajem, tesnim krivinama i stalnim protokom pešaka. Za nove vozače, Ros priznaje da će pred nama biti teških trenutaka, ali da je najvažnije da izdrži i nastavi da uči.
"Ne odustaj", savetuje Ros.
Uprkos izazovima, Ross zna da ima mnogo prednosti za paušalce kamion Vozi. Ostajući na vrhu svog rasporeda, Ros je uspeo da nastavi da trči, dobro zarađuje i ima fleksibilnost sa svojim radnim vremenom kada je to potrebno. Ros pripisuje veliki deo uspeha svom menadžeru flote, Frenku. Prema Rosovim rečima, Frenk je saznao kako Ros voli da operiše i formulisao je prilagođeni plan kako bi Ros nastavio da radi na osnovu svojih preferencija. Frenk tretira Rosa kao profesionalca i uvek ga poštuje. Ako ikada bude nekih problema, Ros zna da može da kontaktira Frenka i PGT tim, a Ros veruje da će to pitanje biti rešeno blagovremeno i profesionalno. Naravno, Frenk govori iste stvari o Rosu.
"Ros je igrač koga želim u svom timu, uvek", navodi Frenk.
Ros ceni odnose koje ima sa ostalim profesionalcima u PGT-u, i ceni naš porodični pristup. Za Rosa zna koliko je važno imati podršku svog menadžera flote, njegovih timova za bezbednost/rizik i celokupnog osoblja u PGT-u. Zajedno možemo da ostvarimo svoje ciljeve kako bismo bili bezbedni, efikasni i profitabilni za naše vozače, zaposlene i kupce. Mi smo više od kamiona kompanija – mi smo porodica.
"Sviрa mi se ovo. kompanija", kaže Ros. "Biće još mnogo, mnogo sigurnih godina koje će doći sa PGT-om."
Čestitam ti na milion sigurnih milja, Ros, i nastavićemo da te podržavamo na sledećem cilju, vozeći 10 miliona sigurnih milja sa PGT-om!
Pridružite se našem timu
Da li ste zainteresovani da se pridružite kompanija koji vas podržavaju i vrednuje kao upravljački program? Pridruћite se PGT-u danas! Uparićemo vas sa najboljim menadžerom flote i odsekom koji odgovara vašim individualnim potrebama, a mi nudimo prednosti vodeće industrije kao što je procenat Plata,, vikend kućno vreme, medicinsko, stomatološko i vidno osiguranje, 401(k) program i još mnogo toga.