Radne poѕicije ѕa Flatbed vozače – Vodič za kamiondžije

Sa Nacionalne kamion manjak vozača, potražnja za kamion vozači su sve vreme na visokom nivou. Američko udruženje kamiondžija procenilo je da je 2021. godine nestašica dostigla istorijski nivo od preko 80.000 vozača. Ima više mogućnosti za zapošljavanje nego ikada pre, a jedna od najunosnijih karijera u transportnoj industriji je ona o paušalnom kamion Vozaи.

Paušalni kamioni imaju veći prosek Plata, nego suvi kombi kamion zbog dodatnih fizičkih zahteva i stručnosti potrebnih za pravilno obezbeđivanje napunjene robe. Paušala kamion upravljački program ne vozi samo kamion od tačke A do tačke B – oni su na prikolici obezbeđujući i celjajući svoje kargo kako bi bili sigurni da se ne kreće u tranzitu, a onda uđu u taksi da se odvezu na odredište.

U PGT Trucking, koristimo Procenat Plata, model da Plata, naših vozača, koji nude još veće pogodnosti u odnosu na tipičnu cenu suvog kombija po pređenom kilometru Plata, Skali. Većina PGT-a kompanija vozni park u proseku ima 27% prihoda od prevoza linije, što znači da su naši vozači više plaćeni za svoj trud.

Kako izgleda rad za paušalci kamion Vozaи?

Ravni kamioni imaju otvorenu prikolicu, tako da vozači mogu da prevoze veće i teže kargo od suvog ili hladnjače. Ravan kamion vozači će prevoziti predmete kao što su čelični kalemi, građevinski materijal, drvo, šindre, cevi i još mnogo toga.

Neki ključni aspekti paušalnog kamiona su: 

  • Obezbeđenje tovara: Pošto se roba prevozi na otvorenoj prikolici, one moraju biti pravilno obezbeđene kako se ne bi kretale u tranzitu. Obezbeđenje tovara sprečava kargo od kretanja i čuva vozača, robu i druge vozače. U PGT-u ćete imati temeljnu obuku i tekuću podršku kako biste bili sigurni da ćete uspeti u Obezbeđenje tovara.

  • Tarping: Ravne prikolice nemaju zidove ili krov. Velike dežurne cerade se koriste za zaštitu robe od elemenata i krhotina. Kada se opterećenje obezbedi, cerade se dodaju i obezbeđuju kako bi se zaštitilo opterećenje i ostao na mestu tokom tranzita.

  • Oprema: Ravan kamion vozači koriste razne vrste opreme da obezbede svoje opterećenje. PGT obezbeđuje naše kompanija vozači sa standardnom opremom kao što su kaiševi, lanci, poveznici, cerade, stalak za dan i kaleme, a sve ćete naučiti kako da pravilno koristite tokom orijentacije i treninga.

Koje su glavne prednosti karijere u paušalnom kamionu?

  • Viši prosek Plata,: Flatbed kamion vožnja je finansijski isplativa karijera, a u 2021. Plata, za prvu godinu vozači su bili skoro 73.000 dolara, u poređenju sa prosekom industrije Plata, od $59,000 za sve kamion Vozaиi.

  • Mogućnosti za specijalna opterećenja: Vožnja u paušalnoj industriji pruža kamiondžijama mogućnosti za prevoz jedinstvenih kargo, a postoje i mogućnosti za prevoz još specijalizovanijih opterećenja, kao što su prevelika/gojazna roba ili HAZMAT/tečni gasevi.

  • Nagrađivanje karijere: Flatbed kamiondžija je izazovan, ali ipak mentalno zadovoljavajući posao koji će vam obezbediti nagradnu karijeru. Vozači redovno primenjuju svoje veštine i znanje na različite zadatke, a nijedno opterećenje nije isto. Kroz paušalni kamion, bićete aktivno angažovani na dnevnoj bazi i okončaćete svoje dane osećajući se ostvareno.

Šta vam je potrebno za početak u paušalnoj kamiondžiji?

Voziti ravan kamion, potrebno je da nabavite CDL klase A. PGT pozdravlja vozače sa svih nivoa iskustva, pa bilo da ste pravi veteran ili čist student, postavićemo vam uspeh.

Šta bi trebalo da tražite u ravnom kamionu kompanija Posao?

Fokus na porodicu

U PGT-u znamo važnost vremena kod kuće sa vašom porodicom. Otprilike 95 odsto vozača PGT-a je kod kuće na nedeljnom nivou. PGT ide korak dalje i tretira vas kao člana naše porodice – vi niste samo kamion upravljački program sa brojem. Fokusiramo se na održavanje odnosa vozača tako da se uvek osećate kao kod kuće sa PGT-om.

Solidne prednosti

Svi vozači PGT-a, kancelarijsko osoblje, pa čak i naš direktor, Pet Galager, su na istom zdravstvenom planu. Kada kažemo da tretiramo naš tim kao porodicu, to i mislimo, i pokrivamo sve sa najboljim pogodnostima koje su na raspolaganju, od najviših rukovodilaca pa sve do zaposlenih koji nisu izuzeti.

Najbolje Plata,

Naљ kompanija flota u proseku ima 27% prihoda od linije prevoza. Procenat PGT-a Plata, pobeđuje kilometražu Plata,, zbog čega smo lider industrije u nadoknadi vozača. Vozači plaćeni po procentu lako mogu da naprave 50% više od istih poslova sa kilometražom Plata, Model.

Podrška i obuka

Bez obzira na nivo vašeg iskustva, PGT ima program obuke za vas! Za studente vozače obavezno vas sednemo za volan sa jednim od naših Sertifikovanih PRO trenera kako biste odmah počeli da vozite dok imate podršku kolege vozača. Verujemo da učite od najboljih, tako da su svi naši instruktori vešti CDL vozači sa preko 100 godina kombinovanog iskustva u vožnji. 

Tvoja podrška se ne završava posle treninga! PGT vozači imaju 24/7/365 pristup svojim menadžerima voznog parka, timu za bezbednost/rizik i odeljenju za obuku.

Opširnije: Top 5 stvari koje treba uzeti u obzir kada tražite novi stan kompanija posao vozača.

Vozi sa nama

PGT podržava naše vozače dajući im obuku, opremu i resurse koji su im potrebni da bi bili uspešni kamion Vozaиi. Bez obzira da li imate višegodišnje paušalno iskustvo ili ste tek dobili SVOJ CDL-A, prilagodićemo naš program obuke kako bismo zadovoljili vaše individualne potrebe. Posvećeni smo tome da budemo jedan od najbezbednijih i najpouzdanijih paušalnih prevoznika u industriji.

Kada vozite za PGT, vi ste deo PGT porodice. Stalo nam je do naših vozača: nudimo vodeći procenat u industriji Plata, paket, velike pogodnosti, uključujući medicinsko, stomatološko i vidno osiguranje, i još mnogo toga. Ako tražite CDL-A posao, dođite danas da se pridružite našem timu!

Primeni odmah: Radne poѕicije ѕa Flatbed vozače Blizu mene