PGT Trucking Taps WeatherOptics to Improve ETAs and Safety for Transportation

ALIQUIPPA, PA & NEW YORK CITY, NY, 10. juni 2022. — PGT Trucking, Inc., višeslojna transportna firma koja nudi paušalne, posvećene, međunarodne i specijalizovane usluge, najavila je danas novo partnerstvo sa WeatherOptics, vodeću platformu meteorološke obaveštajne službe, kako bi se obezbedilo poboljšano procenjeno vreme dolaska i informacije o riziku na putu da se kamion Vozaиi.
WeatherOptics svodi vremenski uticaj na jednostavnu ocenu rizika ili vreme odlaganja koje omogućava preduzećima da lako shvate kako će predstojeće vremenske prilike uticati na njihovo ključno poslovanje. kompanija radi sa nekim od najvećih špediera i kompanija za softver lanca snabdevanja u Severnoj Americi kako bi pomogao u predviđanju i ublažavanju stvari kao što su kašnjenje kamiona, poremećaji u skladištima i promene potražnje potrošača.
PGT vodi transportnu industriju kroz njihovu Budučnost u Flatbed SM program, raste inovativno kroz strateška partnerstva i implementaciju tehnologije. Ove inicijative za razmišljanje unapred stvaraju bolju budućnost za njihove vozače, zaposlene, kupce i planetu.
Novo partnerstvo omogućiće PGT-u pristup granuliranim vremenskim uvidima preko novog Portala WeatherOptics Insight, namenjenog specijalno za lanac prevoza i snabdevanja. U pokušaju da poboljša isporuke na vreme i bezbednost vozača, PGT će iskoristiti rezultate rizika uticaja za guste lokacije klijenata i ključne magacinske objekte, kao i RightRoute za uvide zasnovane na ruti koji uključuju vremenske prognoze i prognoze opasnosti na putu.
"Portal WeatherOptics Insight dizajniran je za kamionske kompanije da lako otpreme svoje planirane rute i dobiju jednostavne, ali snažne vremenske uvide koji uklanjaju nagađanja i poboljšavaju efikasnost transporta", rekao je generalni direktor WeatherOptics-a i suosnivač Scott Pecoriello. "Uzbuđeni smo što PGT vidi vrednost koju je naš portal nameravao da donese kupcima na ovom prostoru."
"Preko WeatherOptics-a, PGT će biti efikasniji i bezbedniji prevoznik za naše vozače i naše kupce", rekao je Čed Marsilio, PGT Trucking Glavni operativni oficir. "Moći ćemo proaktivno da prilagodimo naše rute kako bismo izbegli incidente ili kašnjenja vezana za vremenske prilike. Ovo partnerstvo čini da se PGT ističe među drugim prevoznicima dok nastavljamo da vodimo industriju kroz Budučnost u Flatbed."
Ova vest dolazi nakon što je WeatherOptics u maju objavio novo partnerstvo sa Descartes Macropointom, omogućavajući hiljadama posrednika u prevozu i 3PL-ovima da pristupe njihovim rezultatima rizika uticaja.
Posetite PGT Trucking na mreži da biste saznali više o partnerstvu i kompanijaPun paket rešenja lanca snabdevanja.
O PGT Trucking, Inc.
PGT Trucking, Inc. je višeslojna transportna firma koja nudi paušalne, posvećene, međunarodne i specijalizovane usluge u industriji čelika, građevinskog materijala, mašina, nafte i gasa, sirovina, aluminijuma i automobilske industrije. Sa više od 30 terminala širom zemlje, PGT je lider u progresivnom prevozu tereta i evoluciji voznog parka. PGT posluje u višku od 1.000 električnih jedinica i preko 1.500 prikolica, prevazišavši očekivanja kupaca sa snažnim fokusom na Budučnost u Flatbed SM . Cilj nam je da budemo najbezbedniji i najpouzdaniji paušalni prevoznik u industriji. U PGT Trucking, "Bezbednost je svačiji posao – sve vreme." Za više informacija posetite pgttrucking.com.
O WeatherOptics
WeatherOptics je lider u prostoru meteorološke inteligencije, pružajući kompanijama uvide i prognoze koje eliminišu nagađanja i poboljšavaju vidljivost ključnih poslovnih operacija. Kombinujući prediktivne vremenske prilike sa podacima o uticaju industrije prizemne istine, WeatherOptics povećava vrednost meteoroloških podataka i snižava barijeru za ulazak, omogućavajući svaki kompanija da iskoristi vremenske uvide. Osnovan 2019. godine i sa podacima dostupnim na globalnom nivou, WeatherOptics pomaže nekim od najvećih svetskih preduzeća da se bezbedno i efikasno kreću uprkos vremenskim prilikama. Da biste saznali više, posetite weatheroptics.co/