PGT Million Mile & Safe Driver Celebration 2023

Aliquippa, PA, 22. maj 2023 . – PGT Trucking, Inc., lider u transportnoj industriji, prepoznao je 50 miliona milja vozača, 100 bezbednih vozača i 25 premier profesionalaca na njihovoj godišnjoj dodeli nagrada održanoj na stadionu Akrisure u Pitsburgu, PA 20. Ovi Ponosni profesionalni vozači postavljaju standard za izvrsnost na PGT Trucking i u celoj industriji.

"Godišnje, ova manifestacija prepoznaje najponosnije od Ponosnih profesionalaca, naših Milion milja i bezbednih vozača", rekao je Pet Galager, PGT Trucking DIREKTOR. "Ostvarivanjem kriterijuma neophodnih za ispunjavanje ovih prestižnih nagrada, oni su priznati kao sam vrhunac onoga što je potrebno da bi se to kompanija Uspešan. Bez njihovih napora i pažnje na detalje vezane za bezbednost, PGT Trucking nikada ne bi postigao 42 godine u biznisu."

PGT-ove sigurne vozače vozio za kompanija više od pet godina, ali manje od milion milja, bez bezbednosnog incidenta, i Milion milja vozači su ostvarili ovaj netaknuti status vozeći milion milja ili više bez bezbednosnog incidenta. PGT-ove Premier Profesionalce su najbezbedniji i najpouzdaniji vozači u kompanijaFlota, i održavaju superiorne nivoe performansi u svakom trenutku.

PGT više od 20 godina prepoznaje svoj Milion milja i bezbedne vozače, a proslava milion milja i bezbednog vozača je vodeći događaj za vozače PGT-a, kancelarijsko osoblje i njihove goste.

Među dobitnicima glavnih nagrada za veče su Lindzi Braun, menadžerka terminala godine; Majk Rouli, dobitnik nagrade Hobert Hil za agenta godine; Kejtlin Svetahor, dobitnica nagrade Bila Rajta za timskog igrača godine; Šerin Stjuart, PGT MVP godine; Keti Hep, dobitnica predsednikove nagrade; Vilijam "Bi Džej" Bret, profesionalac za bezbednost godine; Džeremi Rajtmajer, dobitnik nagrade Dejvid Levin za kompanija Vozač godine; Majkl Berns, dobitnik nagrade Hari "Baster" Barns za nezavisnog izvođača radova godine; Džek Blajston, početnički vozač godine; Richie Short, sertifikovani PRO trener godine; i Kreg Marpl, dobitnik Nagrade Teri "zato" Kusniar za premier profesionalnog vozača godine.

PGT je takođe indukovao 10 novih milion milja vozača, uključujući Suzan Bejling, Marka Bara, Stivena Korfea, Barona Gočenura, Džejmsa Hara Juniora, Tima Herna, Riki Luisa, Vilijama Redinga, Majkla Silvisa i Majkla Stala.

"Posvećenost, posvećenost i profesionalizam naših Milion milja i bezbednih vozača su nenadmašni širom flote PGT-a", rekao je Greg Trojan, PGT Trucking Predsednik. "Ovi ponosni profesionalci zaista zaslužuju ovaj akcenat i ja aplaudiram njihovom izvanrednom učinku na poslu."

O PGT Trucking:

PGT Trucking, Inc., osnovana 1981. Sa sedištem u Aliquippi, PA, PGT je lider u progresivnom prevozu tereta i evoluciji flote. PGT upravlja sa preko 1.000 električnih jedinica i 1.500 prikolica, što premašuje očekivanja kupaca, fokusiranih na Budućnost flatbeda®. PGT je prepoznat kao najbolja flota za 2023®. U PGT Trucking, "Bezbednost je svačiji posao – sve vreme." Posetite www.pgttrucking.com.