PGT transportna rešenja

Inovativne ponude usluga

PGT može da podrži vaše zahteve za isporuku. Imamo znanje, resurse i iskustvo za prevoz bilo koje robe širom Severne Amerike, i nudimo prilagođena, inovativna rešenja koja odgovaraju vašim raznovrsnim potrebama transporta.

ISPORUČUJEMO ZA NAŠE KUPCE

PGT ima više od 41 godinu iskustva u paušalnom prevozu, a naši kupci veruju našoj sigurnoj i pouzdanoj usluzi. Sa PGT-ovim pristupom vođenim podacima i nenadmašnim standardima bezbednosti i bezbednosti, osiguravamo da vaša pošiljka stigne bezbedno i na vreme.

Saznajte više o našim paušalnim uslugama

SOUTHERN PINES TRUCKING

Naša filijala, Southern Pines Trucking, isporučuje stručnu službu koja prevozi HAZMAT i kriogene materijale. Naš fokus na izgradnju odnosa nam pomaže da razumemo vaše transportne potrebe. Na tebe možeš računati Southern Pines Trucking da bezbedno rukuje bilo kojom kriogenom pošiljkom.

Saznajte više o našim HAZMAT & Cryogenic Tanker Services

SOUTHERN PINES TRUCKING

Naša filijala, Southern Pines Trucking, obezbeđuje specijalizovani prevoz za prevoz bilo kog prevelikog/gojaznog opterećenja. Sa našim obimnim inventarom opreme i iskusnim logističkim profesionalcima, pružamo sigurne i efikasne usluge prevoza za velike kargo.

Saznajte više o našim specijalizovanim uslugama

BEZBEDNOST I PERFORMANSE

PGT ima namenski resursni tim za upravljanje vašim projektom kargo Treba. Nudimo prilagođena špediterska rešenja za bezbedan transport Vaše robe, a uz naše znanje, iskustvo i specijalizovanu opremu, PGT će se baviti vašim potrebama transporta, omogućavajući vam da se fokusirate na projekat.

Saznajte više o našem projektu kargo Upravljanje

NAMENSKI UGOVOR

Prilagođavamo špediterske programe posavršanjem određene opreme i Proud Professional vozača usluzi vašim jedinstvenim poslovnim potrebama. Pružamo kompletna rešenja za prevoz od vrata do vrata kako biste mogli da se fokusirate na rast poslovanja, a ne na upravljanje voznim parkom.
Naše tekuće ulaganje u tehnologiju i opremu za kasne modele osigurava da vaši proizvodi stignu na vreme, svaki put do vaših kupaca. Svi kamioni imaju najsavremeniju tehnologiju, praćenje opterećenja i elektronsku proveru opterećenja. Naši posvećeni vozači dobijaju obimne Obezbeđenje tovara i bezbednosne obuke specifične za vaš kargo, obezbeđivanje da vaši proizvodi isporučuju bez oštećenja.

PREDNOSTI ZA VAS

Poboljšan korisnički servis i performanse

Nizak rizik i odgovornost za vaše poslovanje

Izbegavajte dugoročne ugovore o zakupu opreme

Fokusirajte se na svoju suštinsku kompetentnost vašeg poslovanja

Poboljšano planiranje i optimizacija

Donja linija smanjenja troškova i izveštavanja

Međunarodne

Od Kanade do Meksika, PGT ima punu ponudu usluga u Severnoj Americi kako bi zadovoljio vaše međunarodne potrebe za isporukom. Kroz naše strateške lokacije širom SAD, možemo da se nosimo sa kompleksnošću multinacionalne isporuke i pružimo istu kvalitetnu uslugu koju očekujete od naših operacija sa sedištem u SAD.

USLUGE MEKSIKU

Imamo niz usluga za Meksiko da učinimo da vaše međunarodne pošiljke idu glatko:

~list-start~Warehousing partnerstva~Dvojezično operativno osoblje~CTPAT sertifikovano~Visoka vrednost kargo pratnja dostupna na zahtev~Praćenje, praćenje i obaveštenje o isporuci na krajnje odredište~Preliminarne informacije o carinskom odobrenju~lista-kraj~

USLUGE KANADI

PGT takođe pruža usluge u više kanadskih provincija. Sa kanadskim kvalifikovanim vozačima, možemo prevoziti teret do i od:

~list-start~Ontario~Quebec~Western Canada~list-end~

ZAŠTO IZABRATI NAS

PGT sluљa. Više od 41 godinu radimo sa dugogodišnjim ciljem najveće bezbednosti i zadovoljstva klijenata. Neumorno smo radili na negovanju dugotrajnih odnosa sa našim klijentima, i osluškujemo njihove potrebe. Naši kupci žele da se njihova roba preseli na efikasan, bezbedan i pouzdan način, i moraju da smanje emisiju opsega 3. Kroz Budučnost u FlatbedSM, mi rešavamo ove nedoumice korišćenjem inovativnih tehnologija i opreme za transformaciju transportne industrije. Posvećeni smo razvoju unapred razmišljanja, strateških partnerstava kako bismo bolje služili našim korisnicima sa sposobnošću da se više tereta kreće na efikasan i ekološki čist način. #FutureofFlatbed

Brod sa nama

Da biste zakazali isporuku, kontaktirajte PGT Trucking na 800.832.6748. Danas sa vama preko telefona možemo da razgovaramo o našim uslugama!
Najnovije vesti