PGT Trucking Inc. dobitnik nagrade behtel lanca snabdevanja za 2021.

Aliquippa, PA, 21. oktobar 2021. – PGT Trucking, Inc., pgttrucking.com, lider u transportnoj industriji, priznat je po izvrsnosti lanca snabdevanja kada je podržavao izvođenje Behtelovog projekta.
Nagrade lanca snabdevanja Behtel prepoznaju podizvođači i dobavljači koji su podržali Rad Behtela na projektima širom sveta tokom 2020/2021.
"Partnerstva koja imamo sa našim podizvođačima i dobavljačima su fundamentalna u isporuci projekata našim kupcima", rekao je Tarek Amine, Behtelov menadžer, Nabavka & Ugovori. "Saradnja sa podizvođačima i dobavljačima povećava našu sposobnost da uskladimo ciljeve naših klijenata, ostvarimo njihove ciljeve i ostvarimo trajan pozitivan uticaj u zajednicama u kojima živimo i radimo."
"PGT-ovaj projekat kargo Upravno odeljenje, pod upravom Bila Heršija, podržava Behtelov projekat u Monači, PA, od 2015.", rekao je Greg Trojan, PGT Trucking Predsednik. "Projekat kargo zahteva veliku energiju i pažnju na detalje iz početne faze citiranja kroz isporuku i naplatu, a naš rad za Behtel je postavio standard za rešenja i uslugu u PGT-u."
Kompanije su ocenjivane na osnovu više faktora, uključujući: ukupne performanse, sposobnost da pružaju kvalitetne usluge i ispunjavanje ili prekoračenje očekivanja u aspektima bezbednosti, performansi, tehničke ekspertize i usaglašenosti sa životnom sredinom.
O PGT Trucking:
PGT Trucking, Inc., je multi-servisna transportna firma koja nudi paušalne, posvećene, međunarodne i specijalizovane usluge. PGT posluje u preko 1.000 jedinica za napajanje i preko 1.500 prikolica, a sedište mu je u Aliquippi, PA. U PGT Trucking, "Bezbednost je svačiji posao – sve vreme." Za više informacija posetite pgttrucking.com.