Preduzeće Paušalni vozači

POSTANITE PGT COMPANY FLATBED DRIVER

Kada vozite za PGT, deo ste tima strastvenih pojedinaca koji su posvećeni pružanju elitnih usluga paušalnog prevoza.
Tražimo vozače kompanija koji su timski orijentisani, bezbedni i pouzdani. Bez obzira na vaše iskustvo, pružićemo vam trening i podršku koja vam je potrebna da biste imali uspešnu vozačku karijeru. Nudimo industriji vodeće procentualne pakete plata i beneficija i pružamo mogućnosti za dalji rast i profesionalni razvoj.

Isporučićemo vam naše ključne vrednosti:

  • Plati
  • Vreme kod kuće
  • Opremu
  • Poљtovanje
  • Familija

VODEĆE PLATE U INDUSTRIJI

~list-start~Up to 28% of line haul revenue~Orientation and training pay~Transitional pay – garantovani minimum za prvih 8 nedelja!~lista-kraj~

Velike prednosti

~list-start~Medical, osiguranje zuba i vida~Holiday and vacation pay~Company paid life insurance policy ($100,000)~401(k): 100% match up to 5% of gross pay~Launch retention bonus~$5k referr bonus za kvalifikovane angažovane vozače~Dugoročno invalidsko osiguranje~Rider program (vozač mora biti stariji od 12 godina ili stariji)~Po diem~Roadside bezbednosnim podsticajima~Mentorstvo program~24/7 podrška za održavanje~lista-kraj~

NAJBOLJA OPREMA

~list-start~Late model traktora (3 i 4 osovine)~Aluminijum spread axle trailers~100% satellite tracked equipment~Forward facing dash cameras~Governed speed at 64 mph~list-end~

Naši zahtevi

~list-start~Must be 21 years of age~Must possess a Class A CDL~Must meet PGT's driver hiring guidelines~list-end~

Dodatni detalji

~list-start~[a href="/Contact#contact-locations"]Over 30 terminal locations across the United States[/a]~Dedicated, regional, OTR and local runs available~Orientation and training provided at Blairsville, PA - up to one week for experienced drivers~list-end~

NAMENSKI VOZNI PARKOVI

PGT Trucking nudi profesionalnim vozačima CDL-A kamiona solidnu karijeru sa fondacijom izgrađenom na porodici. Pridružite se PGT-u kao vozač kamiona za naše namenske vozne parkove i znaj da ćete od prvog dana biti poštovani i podržani. Naši dobro obučeni menadžeri flote su tu da se uvere da ste maksimalno iskoristili svoju zaradu i dobili potrebnu podršku. Zaradite odličan život i vratite se kući da budete sa svojom porodicom kada postanete deo naše porodice.

Saznajte više o našim posvećenim voznim parkovima:

Postanite deo budućnost paušalnog

Kontaktirajte nas još danas da se pridružite našem timu!
Kacy Odom
Manager, Recruiting & Retention

Drugo __________ PGT Trucking Karijera vozača

Operatori nabavke zakupa

Zainteresovani ste za vlasništvo nad kamionima, ali vam je potrebna pomoć da počnete? Pridružite se PGT-ovog programa kupovine zakupa da biste ostvarili svoje ciljeve u karijeri.

Vlasnici-operatori

Cenite svoju nezavisnost, ali želite podršku velikog nosača aviona? Partner sa PGT-om da dobije pristup našim resursima, teretnoj mreži i pomoćnom osoblju dok je još uvek vaš šef.

Hazmat & Cryogenic Tanker

Želite da dodate u svoju veštinu i probate nešto novo? Pogledajte našu Kriogensku diviziju kroz Southern Pines Trucking za prevoz tečnih gasova i još mnogo toga.

Specijalizovano odeljenje

Želite da pojačate karijeru i preuzmete nove izazove? Rad u našem Specijalizovanom odeljenju kroz Southern Pines Trucking da prevozi preveliku i gojaznu robu.