PGT корпоративни кариери

Станете дел од Future of Flatbed см

На PGT Trucking , ние веруваме дека луѓето се нашето најдобро богатство. Нашиот персонал се водени, вредни и посветени поединци кои обезбедуваат квалитетна поддршка на нашите возачи и обезбедуваат PGT да продолжи да работи како водечки превозник со рамно лежиште. Ние нудиме конкурентен и сеопфатен пакет за плати и бенефиции и имаме широк спектар на можности да ја пронајдеме кариерата што работи за вас. Придружете се на нашиот тим денес!

Ден во животот 

Барате да станете а PGT Trucking Регрутер за возачи? Добијте краток поглед на денот од животот на PGT возачот регрутер .
Барате да станете а PGT Trucking Инструктор за обука? Добијте краток увид во денот од животот на инструктор за обука за ПГТ.
Барате да станете а PGT Trucking Менаџер на флота? Добијте краток поглед на денот од животот на менаџерот на PGT Fleet .
Барате да станете а PGT Trucking Платен список + ревизор? Добијте краток поглед на еден ден од животот на PGT Payroll+ ревизор .
PGT е лидер во иновативни транспортни решенија. Нашиот тим од директори, корпоративен персонал и професионални возачи се фокусирани на користење на пристап базиран на податоци за подобрување на нашата ефикасност, намалување на емисиите на CO2 и подобрување на рамнотежата работа/живот. Ако барате брза кариера со прогресивна технологија, револуционерна опрема и современи методи, тогаш PGT е местото за вас.
Последни вести