Специјализирани

Southern Pines trucking

Преку нашата подружница, Southern Pines Trucking , PGT може да ги задоволи вашите специјализирани потреби за транспорт. Нашиот тим од искусни возачи и логистички професионалци се опремени да превезуваат секаков преголем/преголем товар во Северна Америка.

Брод со јужни борови

Друго PGT Trucking Транспортни решенија

Проект за управување со карго

Одделот за управување со карго на проекти на PGT има знаење, искуство и опрема за да се справи со потребите за транспорт на карго на вашиот проект.

Услуги со рамен кревет

Нашата посветеност на квалитетот и иновативноста ја издвојува PGT како водечки во индустријата превозник со рамно лежиште.

Хазмат и криогенски танкер

Преку нашата подружница, Southern Pines Trucking , PGT обезбедува квалитетни HAZMAT и криогени транспортни услуги.