Индустриски увиди

Камионите со рамно лежиште се витална компонента на синџирот на снабдување во САД. PGT Trucking ги разгледува основите за работа во транспорт со рамно лежиште.

Следете ги овие пет совети кои ќе ви помогнат да го претворите вашето стажирање во понуда за работа. Дознајте повеќе за кариера преку PGT Trucking Програма за практикантска работа.

Без разлика која е вашата цел во кариерата, PGT ќе ја најде вистинската работа за транспорт со рамно лежиште за вас. Научете како да ја унапредите својата кариера во транспортот со PGT.