Керолтон, КЈ

За Керолтон

Објектот Керолтон на PGT се наоѓа централно помеѓу Луисвил, Кентаки и Синсинати, Охајо, само неколку минути оддалечен од Меѓудржавен 71. Овој мал град е сместен помеѓу реките Охајо и Кентаки, обезбедувајќи сценско искуство додека стратешки им служи на врвните клиенти на PGT. Нашиот оперативен центар е на само неколку милји од големите погони и капацитети за клиенти, вклучително и челичната и градежната индустрија. Од PGT Carrollton, обезбедуваме услуга во сите правци, помагајќи им на возачите да се вратат дома во Чикаго, Питсбург, Шарлот, Ларедо, па дури и во Мексико.

Стоки што редовно се транспортираат во оваа област:

  • Челични калеми
  • Челични лимови
  • Градежни материјали
  • Wallboard

Контактирајте со PGT Керолтон

Улица Мост 140
Керолтон, KY 41008
 
Последни вести