Kada preći na vlasnika-operatera

Razmišljate o karijeri vlasnika-operatera/nezavisnog izvođača radova? Sa sve većom potražnjom za kamion vozači, nikada nije bilo bolje vreme za pokretanje sopstvenog biznisa kao nezavisni izvođač radova.

Da li želiš:

 • Da poseduješ svoje kamion

 • Fleksibilnost i sloboda

 • Povećan potencijal zarade

Kao nezavisni izvođač radova, vi ćete posedovati i voditi svoj biznis, tako da je važno da budete partneri sa kompanija koji će ti pomoći da uspeš.

Glavne stvari koje treba uzeti u obzir prilikom prelaska iz kompanija vozač nezavisnom izvođaču radova kamion Vozaи

 • Vođenje biznisa – Kao nezavisni izvođač radova, suočićete se sa potpuno novim nizom zadataka koje je prethodno obavljao vaš poslodavac, kao što su upravljanje novčanim tokovima, vođenje poreske evidencije i podnošenje dozvola. Takođe ćete biti odgovorni za troškove održavanja, novu opremu i druge troškove vezane za posao. Partnerstvom sa velikim prevoznikom kao što je PGT, vlasnici-operateri mogu da dobiju podršku koja im je potrebna da pomognu u vođenju svog biznisa uz istovremeno održavanje nezavisnosti.

 • Start up fondovi – Kada prelazite na nezavisnog izvođača radova, jedno od najčešćih pitanja je "Kako da pređem sa kompanija Vozač vlasniku-operateru bez razbijanja banke kupovinom sopstvenog kamion?" Razmislite o radu sa kompanija koji ima dokazani program kupovine zakupa.

 • Ciljevi u karijeri – Da li želiš da poseduješ svoje kamion? Da li sanjate da posedujete sopstvenu flotu ili čak da započnete agenciju? Rad sa velikim prevoznikom vam može pomoći da ispunite svoje ciljeve u karijeri.

 • Podršku– Vlasnici-operateri moraju da pronađu svoj teret, obezbede svoje tovare i bezbedno voze stotinama kilometara, a sve to dok pokušavaju da uzgajaju svoje poslovanje. Mogu da nađu poslovnu podršku koja im je potrebna preko drugog kamiona kompanija, ali je važno da budete partner sa prevoznikom koji podržava vašu nezavisnost i želi da vam pomogne da ispunite svoje ciljeve.

Glavne prednosti partnerstva sa PGT-om kao nezavisnim izvođačem radova

 • Održavajte svoju slobodu – PGT razume da želite da vodite svoj biznis, tako da se naš program Owner-Operator fokusira na pružanje podrške i pomoći koja vam je potrebna dok još uvek poštujete svoju slobodu nezavisnog izvođača radova.

 • Povećan potencijal zarade – Nezavisni izvođači radova zarađuju više novca po teretu kroz Procenat Plata, model. U PGT-u, naši vlasnici-operateri zarađuju 75% prihoda od Line Haul-a. Partnerstvo sa PGT-om vam takođe pruža pristup našoj jakoj teretnoj mreži, raznovrsnoj bazi korisnika i posvećenom timu za podršku.

 • Podršku– PGT radi sa svakim pojedinačnim upravljačkim programom na razvoju prilagođenog programa kako bi se osigurao njihov uspeh. Imamo vlasnika-operatera koji će se fokusirati na korporativnu stranu poslovanja kako bi naši nezavisni izvođači radova mogli da ostanu na putu i zarađuju novac. Nezavisni izvođači radova takođe imaju non-stop pristup svojim flotnim menadžerima i bezbednosnim timovima za tekuću podršku.

 • Kućno vreme – PGT razume da želite da maksimalno iskoristite svoj potencijal zarade dok se još uvek vraćate kući na fudbalsku utakmicu tokom vikenda. Radićemo sa tvojim rasporedom da bi ti bio kući za svoju porodicu.

 • Kupovina zakupa – PGT ima na raspolaganju opremu kasnog modela za naš program kupovine zakupa, a naši kamioni se nikada ne kupuju sa aukcije. Naše opcije prilagođenog finansiranja će vam pomoći na putu ka kamion vlasništvo bez razbijanja banke.

 • Podrška za održavanje – Kroz ogromnu mrežu PGT-a, Nezavisni izvođači radova mogu da iskoriste našu vrhunsku podršku za održavanje kako bi ograničili njihovo vreme. Vratićemo vas brzo na put da biste mogli da nastavite da zarađujete.

 • Familija–  PGT je porodično orijentisan biznis, a mi tretiramo naš tim profesionalnih vozača kao naš najvredniji adut. PGT razvija lične odnose sa našim timom koji gradi poverenje i samopouzdanje, postavljajući vozače za dugoročni uspeh.

  "PGT je veoma porodično orijentisan, i zaista veoma brinu o svojim vozačima. Žele da vide kako njihovi vozači uspevaju i dobro im ide. Svi smo na putu iz jednog razloga – trudimo se da obezbedimo svoje porodice i pružimo im najbolji mogući život."
  – Justin Shea, Independent Contractor and Agency Terminal Manager with PGT
 • Prednosti– PGT nudi pristup zdravstvenim programima zajedno sa popustima na delove, gume i gorivo.

 • Podsticajni programi – Izvođači radova ispunjavaju uslove za različite programe podsticaja, uključujući bonuse za upućivanje, priznavanje uslužnih godina i bezbednosne nagrade.

  "PGT-ovi programi kompenzacije i podsticaja su jedan od najboljih u industriji. Kada razgovaramo sa pristiglim Nezavisnim izvođačima radova, to je jedan od predmeta koji nas izdvaja od drugih kamiondžija."
  – Kacy Odom, PGT Senior Recruiter-Independent Contractor Development

Da li ste spremni da postanete nezavisni kamiondžija?

U PGT-u nudimo prilagođene programe za naše nezavisne izvođače radova koji će vam pomoći da dostignete svoj puni potencijal. PGT poštuje vašu nezavisnost i podržava vaše ciljeve u karijeri. Obezbedićemo resurse koji su vam potrebni da biste bili uspešan vlasnik-operater. Pustite nas da se nosimo sa teškim dizanjem kako biste mogli da se fokusirate na rast svog biznisa. Partner sa PGT-om danas!

Disk jedinica za PGT Trucking