Održivi transport

PGT Trucking's Budučnost u Flatbed® program obuhvata korporativne inicijative koje se fokusiraju na razvoj inovativnih špediterskih rešenja za naše kupce, uz ispunjavanje ciljeva održivosti životne sredine i unapređivanje načina života vozača i zaposlenih.
Napredujemo u transportnoj industriji da krećemo više tereta na efikasan i ekološki čist način usklađivanjem naših poslovnih ciljeva sa ciljevima naših klijenata, i zauzimamo proaktivan stav u suočavanju sa trenutnim i budućim izazovima u transportnoj industriji korišćenjem automatizacije, veštačke inteligencije i čiste energije kroz strateška partnerstva sa slično-umnim kompanijama.
Budučnost u Flatbed napraviće revoluciju u našim unutrašnjim i spoljašnjim operativnim strukturama kako bi povećali efikasnost, poboljšali bezbednosne standarde i smanjili emisiju ugljenika. PGT se aktivno priprema za budućnost vodeći put ka progresivnim teretnim rešenjima.
PGT je #FutureOfFlatbed.

Emisija ugljenika Ciljevi smanjenja

Smanjenje emisije CO2 kompanija-flota u vlasništvu do 2025
Nikola Kamioni sa gorivom vodonika primljeni do kraja 2023.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da nas kontaktirate za više informacija.
Lorens Koks
VP održivosti
724.987.1787

Drugi PGT Trucking Transportna rešenja

Projekat kargo Upravljanje

PGT-ovaj projekat kargo Menadžment odeljenje ima znanje, iskustvo i opremu za rukovanje vašim projektom kargo transportne potrebe.

Usluge sa paušalnim posteljama

Naša posvećenost kvalitetu i inovacijama izdvaja PGT kao vodećeg industrijskog nosača paušala.

Hazmat & Cryogenic Tanker

Preko naše filijale, Southern Pines Trucking, PGT pruža kvalitetne HAZMAT i kriogene usluge prevoza.