Top osam aplikacija za kamion Vozaиi

Ovih dana, postoji aplikacija za sve! Većina ljudi je upoznata sa aplikacijama za vožnju kao što su Google Maps i Waze, ali ima još dosta dostupnih resursa koji mogu biti korisni za paušalce kamion Vozaи. Od planiranja putovanja i pomoći u gorivu do saveta o načinu života i nagradnih poena, evo naše liste od osam aplikacija koje će biti najpovoljnije za naše vozače. Imajte na nauda da ove aplikacije treba da budu samo dodatne alatke koje će vam pomoći. Oni ne zamenjuju znanje i resurse koji su vam dostupni preko vašeg tima za rizik/bezbednost i menadžera flote. Morate pravilno isplanirati putovanje i ostati usaglašeni sa PGT smernicama i DOT propisima u svakom trenutku.
1 – Pilot Flying J pomaže vam da isplanirate svoju rutu i da se na najbolji način potrudite oko goriva, zaliha i pogodnosti. Prikažite i filtrirajte lokacije po raspoloživim sadržajima, dobijte pristup dnevnim nagradama i ekskluzivnim ponudama i uštedite vreme tako što ćete se prijaviti za rezervacije mobilnog goriva i tuševa. Aplikacija takođe prikazuje lokacije za parkiranje u realnom vremenu i omogućava vam da unapred rezervišete parking mesto. PGT dobija najbolje popuste na Pilot lokacijama!
mala kutija sa alatkama
2 – KONTROLA WEX kartice Omogućava vam da upravljate svojim sredstvima preko puta. Pristupite funkcijama EFS kartice, pogledajte bilanse u realnom vremenu, pregledajte nedavne transakcije i pronađite lokacije za gorivo.
mala kutija sa alatkama
3 – Staza kamiondžije je aplikacija za planiranje putovanja i mapiranje napravljena za kamiondžije, od strane kamiondžija. Sa bazom podataka od preko 40 000 kamion u SAD i Kanadi, možete pristupiti recenzijama drugih vozača da biste pronašli najbolje lokacije. Funkcije planiranja putovanja uključuju višednevno planiranje, dostupnost parkinga u realnom vremenu i stanice za vaganje. Putovanje možete prilagoditi i na osnovu kamion da biste izbegli niske nadvožnjake. Zapamti, ne prati slepo svoj GPS!
mala kutija sa alatkama
4 – PrePass je weigh station bypass i aplikacija za naplatu putarine koja se može koristiti sama ili sa vašim PrePass transponderom. Korišćenjem aplikacije i transpondera proširuje se prostor pokrivenosti, a uz aplikaciju možete dobiti i obaveštenja za približavanje stanicama težine, predstojeće opasnosti na putevima (kao što su usporen saobraćaj ili izgradnja) i druge uslove bezbednosti na putevima.
mala kutija sa alatkama
5 – Weigh My kamion štedi korisnicima vreme kada vagaju na CAT skali. Korišćenjem GPS-a u telefonu, Weigh My kamion automatski pronalazi CAT skalu koju vagate i sinhronizuje se sa nalogom na mreži. Možete da prikažete svoje prethodne tegove i e-mail kopije karata na vagi.
mala kutija sa alatkama
6 – Rolling Strong je zdravstvena aplikacija napravljena za profesionalce kamion Vozaиi. Aplikacija vam omogućava pristup wellness koučingu i rutini vežbanja za vaše dane na putu. Takođe ga možete koristiti za evidentu vaše vode, sna i hrane kako biste formirali i podstakli zdrave navike.
mala kutija sa alatkama
7 – Love's Connect nudi vozaču nagrade za gorivo, tuševe i dopune pića. Aplikaciju možete koristiti za lociranje objekata Love's Connect, rezervisano vreme tuširanja, aktiviranje komercijalnih pumpi za gorivo, prikazivanje troškova goriva u realnom vremenu i još mnogo toga.
mala kutija sa alatkama
8 – Must Have: PGT Trucking Aplikacija upravljačkog programa. Svaki vozač treba da koristi svoju aplikaciju PGT Driver! Naša aplikacija će vam pomoći da budete plaćeni tačno i na vreme, a uz naše integrisane informacije o opterećenju, možete lako skenirati i otpremiti papirologiju. Funkcije obuhvataju:
  • Dvosmerna razmena poruka sa menadžerom voznog parka
  • Novo obaveštenje o učitavanje i informacije
  • Vreme
  • Uput za upravljački program
  • Povratne informacije o upravljačkom programu
mala kutija sa alatkama
BONUS – Driveri. Driveri aplikacija omogućava vozačima da odmah vide svoj GreenZone rezultat i poboljšaju svoje navike u vožnji. Naši timovi za rizik i bezbednost će i dalje biti dostupni za pitanja i koučing, ali aplikacija će našim vozačima dati preglede dana u realnom vremenu.

Vozi sa PGT-om

PGT Trucking je industrijski vodeći paušalni transport kompanija. Opslužujemo čelik, građevinske materijale, mašine, naftu & gas, sirovine, aluminijumsku i automobilsku industriju. Naša posvećenost bezbednosti nas čini jednim od najbezbednijih i najpouzdanijih ravnih nosača u industriji. Nudimo pozicije za kompanija vozače, operatere za kupovinu zakupa, nezavisne izvođače radova i specijalizovane divizije kao što su cisterna i težak teret. PGT ceni naše vozače, a mi imamo velike prednosti, najbolju opremu i vodeću industriju Plata, paket na osnovu procenta Plata,. Dođite da vozite za kompanija koja te tretira kao porodicu! Da li ste spremni da postanete vozač za PGT? kamion Poslovi vožnje blizu mene