PGT Trucking Proširuje izvršni tim

Aliquippa, PA, 12. januar 2023. – PGT Trucking Inc., multi-servisna transportna firma koja nudi paušalne, posvećene, međunarodne i specijalizovane usluge, najavljuje promociju Šerin Stjuart u Kontrolora i Džozefa Njutna direktoru za bezbednost, učvršćujući kompanijarukovodstvo za predstojeću godinu.

Kao kontrolor, Stjuart će nadgledati odeljenja za računovodstvo i račune PGT-a, fokusirajući se na proces finansijskog izveštavanja, analizu troškova i operativnu efikasnost. Stjuart je sa PGT-om od 2011. Pre nego što se pridružio PGT-u, Stjuart je imao 13 godina iskustva kao računovodstveni menadžer u firmi za razvoj nekretnina.

Stjuart ima neženju umetnosti iz ekonomije, sa maloletnicima iz računovodstva i matematike, sa Državnog univerziteta Jangstaun, diplomirajući summa cum laude. Trenutno živi u Istočnoj Palestini, Ohajo.

"Tokom svog boravka u PGT-u, Šeri je bila ogroman adut našem Finansijskom timu", izjavio je Luis Guzman, PGT Trucking Glavni finansijski direktor. "Svojim iskustvom i liderstvom, Šeri će podići efikasnost i preciznost fiskalnog poslovanja PGT-a."

Njutn se pridružio PGT-u 2016. godine kao Menadžer za sigurne operacije, postavši viši menadžer za securement & Safe Operations u 2018. Iguman je proveo 23 godine u proizvodnji, stičući iskustvo u transportu upravljajući odeljenjem za isporuku i prijem. U svojoj novoj ulozi, Njutn će predvoditi tim PGT Menadžera za sigurne operacije, obezbeđujući pouzdane performanse vozača i opreme, i nadgledati kompanija bezbednosne politike.

Njutn održava profesionalna članstva preko Američkih udruženja kamiondžija i Nacionalne asocijacije proizvođača prikolica, a živi u Zelienopleu, PA, sa suprugom i troje dece.

"U proteklih sedam godina, Džozef je postavio standard za PGT-ove menadžere za sigurne operacije", izjavio je Pol Vargo, PGT Trucking Podpredsednik, Safety & Risk. "Uveren sam da će Džozef iskoristiti svoje veliko znanje o bezbednosti i obezbeđivanju da uzgaja ovo odeljenje i potvrdi posvećenost PGT-a bezbednosti."

O PGT Trucking:

PGT Trucking, Inc. je višestruko uslužna transportna firma koja nudi paušalne, posvećene, međunarodne i specijalizovane usluge. PGT je lider u progresivnom prevozu tereta i evoluciji voznog parka, prevazišavši očekivanja kupaca sa snažnim fokusom na Budučnost u Flatbed®. U PGT Trucking, "Bezbednost je svačiji posao – sve vreme." Posetite www.pgttrucking.com.