PGT Trucking Probija teren na novom terminalnom objektu Laredo

Laredo, TX, 11. maj 2023. – PGT Trucking Inc., multi-servisna transportna firma koja nudi paušalne, posvećene, međunarodne i specijalizovane usluge, probila je ove nedelje teren kako bi označila početak izgradnje za njihovo novo stanje umetničke logistike centar u Laredu, Teksas.

Predvodi ceremoniju postavljanja kamena temeljca na lokaciji od 7,73 hektara u okviru Pinnacle industrije centar bila je Glorija Solis, članica Upravnog odbora Privredne komore Lareda. PGT Trucking kompanija sastanku su prisustvovali predstavnici, zvaničnici lokalne vlade i poslovni lideri.

"U ime PGT Trucking, i naša partnerstva sa Park Avenijom Construction, Kraus Development i Laredo

Privredna komora, uzbuđeni smo zbog naše ekspanzije u Laredu, i podržavamo kontinuirani razvoj ovog grada i okolnih oblasti", rekao je Pet Galager, PGT Trucking DIREKTOR.

Sa očekivanim datumom završetka Q1 2024, prilagođeni objekat će uključivati operacije kompletne usluge centar, moderne sadržaje vozača i kamion prodavnica za održavanje, koja obezbeđuje regionalnu bazu za preko 70 lokalnih vozača.

PGT Trucking uspešno posluje u regionu Jugozapada više od 25 godina, otvarajući svoj prvi terminal u Laredu 1995. kompanija godišnje pređe više od 4.000 prekograničnih opterećenja.

O PGT Trucking:

PGT Trucking, Inc., multi-servisna transportna firma nudi paušalne, posvećene, međunarodne i specijalizovane usluge. PGT je lider u progresivnom prevozu tereta, fokusiran na Budućnost Fletbeda®. PGT je prepoznat kao najbolja flota za 2023®. U PGT Trucking, "Bezbednost je svačiji posao – sve vreme." www.pgttrucking.com