UKORENJENO U KVALITETU.
VOĐEN INOVACIJAMA.

Transportne inovacije Paušalna ekspertiza Posvećenost bezbednosti
Najnovije vesti

Transportna rešenja

PGT može da zadovolji vaše potrebe za isporukom. Kroz našu ogromnu mrežu i raznovrsnu ponudu usluga, opremljeni smo za bezbedan i efikasan transport bilo koje robe. Ulažemo u implementaciju strategija unapredg razmišljanja kako bismo povećali svoje kapacitete, smanjili emisiju ugljenika i stvorili ekonomičnije cene prevoza.

ISPORUČUJEMO ZA NAŠE KUPCE

PGT ima više od 40 godina iskustva u paušalnom prevozu, a naši kupci veruju našoj sigurnoj i pouzdanoj usluzi. Sa PGT-ovim pristupom vođenim podacima i nenadmašnim standardima bezbednosti i bezbednosti, osiguravamo da vaša pošiljka stigne bezbedno i na vreme.

Saznajte više o našim paušalnim uslugama

SOUTHERN PINES TRUCKING

Naša filijala, Southern Pines Trucking, isporučuje stručnu službu koja prevozi HAZMAT i kriogene materijale. Naš fokus na izgradnju odnosa nam pomaže da razumemo vaše transportne potrebe. Na tebe možeš računati Southern Pines Trucking da bezbedno rukuje bilo kojom kriogenom pošiljkom.

Saznajte više o našim HAZMAT & Cryogenic Tanker Services

SOUTHERN PINES TRUCKING

Naša filijala, Southern Pines Trucking, obezbeđuje specijalizovani prevoz za prevoz bilo kog prevelikog/gojaznog opterećenja. Sa našim obimnim inventarom opreme i iskusnim logističkim profesionalcima, pružamo bezbedne i efikasne usluge prevoza za veliki teret.

Saznajte više o našim specijalizovanim uslugama

BEZBEDNOST I PERFORMANSE

PGT ima namenski resursni tim za upravljanje vašim projektnim teretnim potrebama. Nudimo prilagođena špediterska rešenja za bezbedan transport Vaše robe, a uz naše znanje, iskustvo i specijalizovanu opremu, PGT će se baviti vašim potrebama transporta, omogućavajući vam da se fokusirate na projekat.

Saznajte više o našem projektu Upravljanje teretom

Ponosni profesionalci

Mogućnosti za upravljačke programe

PGT nudi širok spektar mogućnosti za vozače, a naš fokus na izgradnju i održavanje ličnih odnosa pružiće vam porodično orijentisan osećaj koji tražite. Pružamo obuku, podršku i resurse koji su vam potrebni da biste bili uspešni. PGT podstiče vaš razvoj kao vozača kako biste imali dugu i prosperitetnu karijeru u kamionima. Pridružite se našem timu danas!

Podešavanje tempa za budućnost

Future of FlatbedSM je osmišljen tako da pojednostavi naše napore za transformaciju transportne industrije, stavljajući PGT na čelo inovacija. Obezbedićemo napredna rešenja za isporuku, sprovesti inicijative održivosti i poboljšati način života vozača. PGT je #FutureOfFlatbed

Korporativne karijere

PGT pruža izazovnu i nagrađujuću karijeru našem korporativnom osoblju. Podstičemo razvoj zaposlenih, kako profesionalno, tako i lično, i nudimo konkurentne plate i beneficije. Naše posvećeno i motivisano osoblje uslužuju naše korisnike, podržavaju naše vozače i drže PGT nesmetano.
Najnovije vesti