PGT Trucking , Inc

Аликипа, ПА, 1 август 2022 година - PGT Trucking Inc., компанија за транспорт со повеќе услуги која нуди рамно, посветени, меѓународни и специјализирани услуги, го објавува додавањето на Роберт Хоелке во Извршниот лидерски тим како виш потпретседател, комерцијален.
„Во оваа улога, Боб ќе биде одговорен за развивање на нови односи со клиентите, проширување на нашите деловни можности низ Северна Америка и продолжување да се надоврзува на квалитетниот модел за услуги на клиентите на PGT“, изјави Грег Тројан. PGT Trucking претседател.
Hoelke носи повеќе од две децении искуство во лидерство во продажба и развој на бизнисот во челичната индустрија, со силна посветеност на градење односи, поттикнување приходи и развој на тимови со врвни перформанси преку иновативни стратегии и фокусирање на услугите на клиентите и задоволството. Дополнително, Хоелке се концентрираше на растечките продажни напори на различни крајни пазари и развивање економични транзитни решенија за клиентите.
„Среќен сум што ја имам оваа можност да бидам дел од PGT Trucking , компанија која го револуционизира начинот на кој бизнисите испраќаат товари“, рече Хоелке. „Возбуден сум што ќе и помогнам на компанијата да се прошири на нови пазари, додека продолжувам да обезбедува највисоко ниво на услуги за клиентите и лични односи.
Хоелке има диплома по логистика на Државниот универзитет во Пенсилванија и сертификат за управување со стратегиски метали од Универзитетот Вашингтон во Сент Луис. Роден и израснат во Питсбург, ПА, тој моментално живее во Френклин Парк, Парк, со сопругата и децата.
“ PGT Trucking ја води транспортната индустрија во прогресивни решенија за товарни товари“, додаде Тројан. „Со насока на Боб, возбудени сме што ќе донесеме нови, напредни иницијативи и динамични стратегии на нашата платформа за развој на бизнисот, продолжувајќи да ја поттикнуваме Future of Flatbed .“
За PGT Trucking : PGT Trucking , Inc., е компанија за транспорт со повеќе услуги која нуди рамно, посветени, меѓународни и специјализирани услуги. PGT е лидер во прогресивниот товарен транспорт и еволуцијата на флотата, надминувајќи ги очекувањата на клиентите со силен фокус на Future of Flatbed СМ . На PGT Trucking , „Безбедноста е работа на секого – цело време“. Посетете го pgttrucking.com .
Автор